1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VAHVA RAAMAT I 100 asja, mida iga naine vähemalt korra elus tegema peaks
VAHVA RAAMAT I 100 asja, mida iga naine vähemalt korra elus tegema peaks

VAHVA RAAMAT I 100 asja, mida iga naine vähemalt korra elus tegema peaks

Naised, räägime nüüd päris ausalt – meie elu võib tõesti olla üks põnev seiklus, või mis? Ole siis diiva või lihtsalt sõbrants, ostukuninganna või maailmaavastaja – naise rollid tema elus on sama kirjud kui maailm ise. Raamat “100 asja, mida iga naine vähemalt korra elus tegema peaks” on väike vahva juhend võimalustest, mida sa kindlasti kasutama peaksid: need on ulakad, hullud, ägedad ja 100% naiselikud.

Foto: Pixabay

Jagame raamatust 10 vahvat ideed.

1. Julge otsast peale alustada 

Millalgi elus jõuame me kindlasti punkti, kus edasiminek vaid tagasikäiguna tundub. Seda hetke tuleb võtta kui võimalust. Näiteks võõras linnas uuel töökohal. Julge hundi rind on rasvane.

2. Sõida spontaanselt lennujaama ja lenda nädalavahetuseks puhkama 

Sind ootab ees nädalalõpp – muuda see unustamatuks! Ütle ära kohustuslik vanemate kodu külastus ja paki oma kohver. Järgmise kahe päeva jooksul koged sa nii mõndagi. Nii et… hopsti lennukile! Pole vahet kuhu see sind viib, see tasub end igal juhul ära.

3. Mõista, et ema moodi olemine ei olegi nii halb 

Milline naine ei oleks oma elu jooksul öelnud: “Mitte mingil juhul ei soovi ma olla selline nagu mu ema!”. Ja ikkagi jõuavad enamus naised oma elus punkti, kus nad peavad endale tunnistama, et mõned asjad on siiski paremad nii, nagu nende ema on neile õpetanud. Nii et ära tõrgu vastu, vaid ole uhke selle üle, mis teil emaga ühist on.

4. Vaiki terve päeva 

Soovitavalt sulged sa end selleks päevaks oma koju ja lülitad välja telefoni. Või siis teibid oma suu kinni. Niimoodi on sul ehk lihtsam täiesti vait olla, päev otsa sõnagi lausumata. Selle punkti läbimisel teed sa kindlasti nii mõnegi inimese sõnatuks.

5. Mine alasti ujuma

Soovitavalt kuuvalgel. Häbelikkus ei tule sellel hetkel kasuks, nii et heida seljast ebavajalikud kangad ja sukeldu naudingusse. Kõige lõbusam on see muidugi siis, kui su kõrval on üks kuum mees ja kaasas paar sooja tekki.

6. Pane ennast kirja joogatundi

Lamad sa parema meelega diivani peal, kui soovid lõõgastuda? Aga ühenda parem lõõgastumine liikumisega. Jooga on pärit Indiast ja kujutab endast keha ja hinge ühendamist. Kuivõrd rahustavad need mitmekülgsed harjutused just sinu jaoks on, saad teada siis, kui oled ise järgi proovinud.

7. Tühjenda oma riidekapp 

… ja põhjalikult – aja välja kogu vana energia. Viska minema särgid, kleidid ja püksid. Reegel on, et kõik mida pole viimase aasta jooksul kandnud – viska välja! See on väga värskendav ja eelseisev ostumaraton võib hea enesetundega alata.

8. Mine fotosessioonile 

Lase ennast näidata täiuslikult hetkes – kaunis meik, uhke soeng ja eriline fotosessioon. Need pildid lasevad sul tunda end just nii ilusana, nagu sa end alati tundma peaksid. Kindlasti vaatad sa neid fotosid hiljem uhkusega. Kas aktifoto või mitte – see on täitsa sinu enda otsustada.

9. Ütle EI

Muidugi on oluline olla abivalmis, aga tähtis on teada ka iseenda piire. Kes mitte kunagi ühelegi abipalvele ära ei ütle, võib sattuda iseenda headuse ärakasutamise ohvriks. Seega peaksid sa aeg-ajalt julguse kokku võtma ja “ei” ütlema, kui keegi sinu poole jälle mõne tüütu palvega pöördub, mis sind tegelikult koormab ja milleks sul üldse tuju pole. Väga hea oleks veel, kui sa 12 eri keeles õpiksid “ei” ütlema, sest see sõna kuulub ühe õige naise ja südametemurdja igapäevasesse sõnavarasse.

10. Ütle endale: “Ma olen ilus!” 

Kui sa oled peast visanud igasugused iluoperatsioonide mõtted, on sul lõpuks aeg peeglisse vaadata ja oma peegelpildiga ära leppida. Ei loe ükski väike hambavahe, natuke liiga eemale hoidvad kõrvad või suurem nina. Igaühel on oma iluvead, mis aeg-ajalt meie enesekindlust kõigutavad. Aga just need asjad teevad meid ainulaadseks.

Raamatu saab tellida Rahva Raamatust!

Head Uudised GoodNews