1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Gerly Sepp: rahu loob harmooniat, siis tulevad toetused ja võimalused
VIDEO I Gerly Sepp: rahu loob harmooniat, siis tulevad toetused ja võimalused

VIDEO I Gerly Sepp: rahu loob harmooniat, siis tulevad toetused ja võimalused

Gerly Sepp oli festivalil Ühenduses High on Life kui hingehoidja – ta käis ringi, rääkis inimestega, oli nende jaoks olemas – mõni vestlus kestis tund või rohkemgi. Ta missioon on inimesti suunata teadmise juurde, et kõik vastused on meie enda sees olemas.

Kõik vastused on meie enda sees olemas.

Oled õigel teel, kui sul on kerge

Gerly ütleb, et tal on tugev teadmine, et me meenutame üksteisele, kes me oleme. „Ma pole õpetaja, ma ei õpeta midagi, aga vestluse käigus sa meenud iseendale. Sulle hakkab meelde tulema, kes sa oled – su anded, potentsisaal. Hakkame läbi suhtlemiste ja ühendumiste tundma ära iseennast, kes me tegelikult oleme,“ usub ta.

Ta täpsustab, et meie olemus on kerges tundes, kui tunneme end hästi. Hing annab meile märku südametunnete kaudu. „Kui oled oma hingeteel, tunned end hästi. Kui sul on raske või halb, annab hing märku, et see ei ole sina ja see pole tõde, mida sa praegu arvad,“ räägib ta.

Kui oled oma hingeteel, tunned end hästi.

Foto: Virko Veskoja

Ta ütleb, et kui me suhtleme teiste inimestega ja näeme peegeldusi teistes, võime aru saada, mis on raske. On oluline küsida, kuidas see mind tundma pani ja mida see näitab minu enda kohta – miks hakkas raske? Sest su sees on tunne või piirav uskumus, mis teeb olemuse kitsaks. Kitsas hakkab, sest hingel pole ruumi hingata.

Ebamugavale kohale tuleb otsa vaadata

Gerly ütleb, et kui sa vaatad ebamugavat kohta endas ja lõdvestud, see lahustub. Kui võitled, põgened, süüdistad, ütled teisele, mida ta valesti teeb ja tahad, et ta muutuks, siis sul ei lähe hinges avaramaks. Nii tuleb neid olukordi uuesti ja muutuvad aina ebameeldivamaks ja mõtled, miks sa jälle seda tunned.

Kui võitled, põgened, süüdistad, ütled teisele, mida ta valesti teeb ja tahad, et ta muutuks, siis sul ei lähe hinges avaramaks.

Foto: Virko Veskoja

Ta usub, et kõige olulisem on oma tunded ja emotsioonid kehas läbi kogeda. Gerly propageerib oma olemusega ja vestlustega siinolemise tunnet. Ta on ka öelnud, et on väga oluline õppida olema lihtsuses iseendaga, teistega ja suhetes.

On väga oluline õppida olema lihtsuses iseendaga, teistega ja suhetes.

Ta selgitab, et talle on ülioluline, et tal on ruumi ja aega iseenda jaoks, ta ei saa olla kogu aeg toimetamises. Kui enamus inimesi tahab tegutseda, kui neil on ebamugav, siis Gerly jaoks see ei ole see võimalik – ta peab maha istuma ja tunde vastu võtma. Kui oled kohal ja võtad tunde vastu, hakkavad enda energiad korrastuma ja tulevad kiiresti ja lahendused.

Foto: Virko Veskoja

„Mul on elus olnud suuri väljakutseid ja kõige raskemates hetkedes olen lihtsalt olnud kohal ja loonud usaldust. Ükskõik, mis mu elus toimub, olen oma südame järgi teed käinud, järelikult olen õiges kohas ja pean seda kogema. Kui olen kohal ja lõdvestun, leian enda sees rahu,“ ütleb ta.

Gerly ütleb, et rahu loob harmooniat, siis tulevad ka toetused ja võimalused.

Rahu loob harmooniat, siis tulevad ka toetused ja võimalused.

Head Uudised GoodNews