1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. NÄOJOOGA MARATON I Näojooga pole kasulik ainult füüsilisele kehale, vaid ka vaimule
NÄOJOOGA MARATON I Näojooga pole kasulik ainult füüsilisele kehale, vaid ka vaimule

NÄOJOOGA MARATON I Näojooga pole kasulik ainult füüsilisele kehale, vaid ka vaimule

Näonaha vananemisel on mitmeid põhjuseid, kuid üheks oluliseks teguriks on lihastoonuse vähenemine ja liigne pinge. Näojooga on üks viis, kuidas astuda vastu sellele vananemise protsessile ning hoida oma nägu säravana. Ka ei tunne näojooga vanusepiiranguid – see on kasulik nii noortele kui ka vanematele.

Näojooga ei tunne vanusepiiranguid – see on kasulik nii noortele kui ka vanematele.

Näojooga aitab suurendada head enesetunnet

Näojooga õpetaja ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik korraldab 21. mail algusega 19.00 näojooga maratoni, mis on täis õnnehormoone, lõõgastust ja enesehooldust.

„Näojooga on suurepärane viis parandamaks silmanägemist, naha elastsust, vähendamaks stressi ning suurendamaks head enesetunnet. Igal kuul toimub uus näojooga maraton ehk saad igal kuul endale uue kava, mida õpid praktiseerima ning saad edaspidi rõõmsalt kasutada,“ selgitab ta.

Näo välimuse toetamine aitab suurendada enesekindlust ning viia positiivsema eluni

Üks parimaid asju näojooga juures on Mai-Liisi sõnul see, et see on kättesaadav kõigile, olenemata vanusest või treenitusest. Isegi kui sa pole kunagi varem joogat teinud, saad lihtsate harjutustega alustada ja need oma igapäevaellu integreerida. “Näolihaste harjutused on suurepärane viis astuda vastu vananemise märkidele. Harjutused stimuleerivad vereringet, soodustavad kollageeni tootmist ja aitavad kaasa rakkude uuenemisele, mis omakorda vähendab peente joonte, kortsude ja nahalõtvumise ilminguid.”

Mai-Liis Kivistik. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Mai-Liis toob välja, et näojooga on looduslik ja mitteinvasiivne viis näo välimuse parandamiseks ning seda saab teha mugavalt kodus. Näo välimuse toetamine aitab suurendada enesekindlust ning viia positiivsema eluni.

“Näojooga ei ole ainult füüsilisele kehale, vaid see on ka vaimule kasulik. Paljud harjutused hõlmavad lõdvestustehnikaid, mis aitavad vähendada stressi ja pinget näolihastes ning suurendada samal ajal üldist heaolu,” sõnab ta.

Mida maratonil koged?

  • Praktilised näojooga harjutused.
  • Massaažitehnikad näo pinge vähendamiseks.
  • Üks näojooga näidiskava, mida saad hakata koheselt kasutama (iga kuu erinev kava).
  • Küsimused & vastused.

Lisainfot sündmuse kohta leiad Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews