1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Naiste väelaagrite korraldaja Kali Kai Meius: naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale
Naiste väelaagrite korraldaja Kali Kai Meius: naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale

Naiste väelaagrite korraldaja Kali Kai Meius: naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale

14. juuni kuni 16. juuni leiab Mallaveres, Meite Talus aset naiste väelaager. Väelaagri korraldaja Kali Kai Meius räägib, et laager on mõeldud neile, kes soovivad endast teadlikumaks saada läbi teiste naise lugude ja kogemuste.

Laager on mõeldud neile, kes soovivad endast teadlikumaks saada läbi teiste naise lugude ja kogemuste.

Kali Kai Meius. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Väelaagri sisu loovad naised ise

Kali Kai avaldab, et mõte korraldada naiste väelaager tekkis tänu komplitseeritud suhetele naistega. „Ma ei ole oma elus väga naisi osanud usaldada ja soov nendega ühenduses olla on olnud suur,“ lausub ta ning lisab, et naised on mõnes mõttes väga sarnased.

Kali Kai sõnul algab laagris tunnetuse mäng. „Kokku saanud naiste energia pealt alles sünnib täpsem toimumine. Üks on kindel, me hoiame oma keha värske toidu ja keha sõbraliku kerguse peal. Emotsioonid ja tunded on kehas niimoodi paremini tunda. Oleme ehedamad. Ma julgustan inimesi rääkima ka siis, kui see tundub ebareaalselt hirmutav või häbi tekitav,“ räägib ta, selgitades, et läbi rääkimise toimub tervenemine väga hoogsalt.

Julgustan inimesi rääkima ka siis, kui see tundub ebareaalselt hirmutav või häbi tekitav.

Kali Kai Meius. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Räägi vähem, tunne rohkem

„Naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale, armastades iseennast igasuguse endana, kes sa läbi aegade oled olnud, oled praegu ja kelleks saad. Naine on kui maa millel kõnnime. Nii vastuvõtlik ja tingimusteta armastav,“ selgitab Kali Kai enda suhet naiseks olemisega, soovitades naistel tuua fookus rohkem iseendale – oma kehale, meelele ja tunnetele. „Pane need kooskõlla oma tegudega. Räägi vähem, tunne rohkem!“, sõnab ta konkreetselt.

Naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale, armastades iseennast igasuguse endana, kes sa läbi aegade oled olnud, oled praegu ja kelleks saad.

Looduses olemine aitab pingeid maandada

Küsimusele, mis rolli mängib loodus tema elus, vastab Kali Kai, et loodus on teda alati toetanud. „Ma elasin lapsena talus ja loodus oli mu ümber. Kuna mu ema ja isa olid emotsionaalselt võõrad ja toetust oli lapsepõlve peres vähe, siis loodus toetas mind alati. Maaema toetas, Kivi või puu vastu selga ja mured kehast välja saidki,“ sõnab ta.

Kali Kai selgitab, et karmis maailmas maagia tunnetamiseks on vaja aeg maha võtta ja iseenda sisse vaadata. „Maagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames ning seda saad kogeda kohalolus. Minu jaoks on maagia see, kui märkan näiteks liblikat, kes lendab ning seda just hetkel, kui olen universumil palunud märki näidata, kas olen oma elus õigel teel. See liblikas ongi märk! See ongi maagia!“ sõnab Kali Kai ning lõpetab sõnadega, mis teda inspireerivad, „Kõik mis mul on, on siin ja praegu.“

  • Naiste väelaager toimub 14. – 16. juuni Mallaveres, Meite Talus.
  • Rohkem infot leiab Facebookist!
Head Uudised GoodNews