1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. PAREMA TERVISE NIMEL I Juba homme alustab Monika Palmi seitsmeosaline kevadine detox-hingamine
PAREMA TERVISE NIMEL I Juba homme alustab Monika Palmi seitsmeosaline kevadine detox-hingamine

PAREMA TERVISE NIMEL I Juba homme alustab Monika Palmi seitsmeosaline kevadine detox-hingamine

Homme algab seitsmeosaline kevadine detox-hingamine Tartus ja online’is. Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja raamatu „Hinga ja ela!“ autor Monika Palm ütleb, et kevadine aeg on ideaalne suuremateks puhastuseks iseendale nii seest kui ka väljast. „Mitte ainult meie keha või kodu ei vaja detox-puhastust, vaid kogu meie elu ja kõik meie eluvaldkonnad. Selline terviklik lähenemine võimaldab luua paremat tervist, suurendada sisemist sära ja rahulolu, ammutada uusi ideid või panna kogu elu paremini toimima,“ selgitab ta.

Kevadine aeg on ideaalne suuremateks puhastuseks iseendale nii seest kui ka väljast.

Foto: Karen Härms

Monika räägib, et kui üks eluvaldkond ei toimi, võib see uskumatult palju mõjutada ka teisi eluvaldkondi. Tehes detox’it oma sisemaailmale, saame vabaks lasta sisemised takistused, mis pole lubanud vabaneda toksilistest suhetest, muuta oma elu külluslikumaks, tervist paremaks või saada paljudest asjadest teadlikumaks. Kõigest selles ja palju muuga tegeletaksegi algavas hingamissarjas.

Kui üks eluvaldkond ei toimi, võib see uskumatult palju mõjutada ka teisi eluvaldkondi.

Monika sõnab, et hingamine on ülitõhus, kergelt õpitav ja ülitõhus meetod ka emotsionaalse tasandi puhastamiseks, ainevahetuse kiirendamiseks ja liigsest kehakaalust vabanemiseks.

Hingamisõhtul avatakse emotsionaalse detox’i teemat, õpitakse kasuliku nipi, kuidas kodus keha puhastada hingamist kasutades. Hingamisõhtu keskmes on täispikk vabastava hingamise protsess ja sedapuhku on see suunatud emotsionaalse tasandi puhastamisele.

Head Uudised GoodNews