1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I Õnnelikkuse väljakutse Dalí Getter Karatiga tuleb taas!
VIDEO I Õnnelikkuse väljakutse Dalí Getter Karatiga tuleb taas!

VIDEO I Õnnelikkuse väljakutse Dalí Getter Karatiga tuleb taas!

Õnne-, mõtteviisi- ja motivatsioonikoolitaja Dalí Getter Karat korraldab 1.-30. juunil taas õnnelikkuse väljakutset. 30 päeva järjest saavad osalejad iga päev video ja harjutuse, kuidas õnnelik olemise kunst käib. Seekord on ka viis külalisesinejat – neist kolm on Peep Vain, Rita Rätsepp ja Kaido Pajumaa.

„Kevadine aeg on meid korralikult raputanud. Väsitav pime talv on seljataga, mitu aastat haigusehirmu ja nüüd veel sõda nii lähedal!“ nendib Dalí. Ta lisab, et siiski on meil kõigil õigus olla õnnelik. Jah, sõda ja haigused tekitavad ärevust, mure, stressi ja hirmu, aga kui sa lased neil emotsioonidel endast võitu saada, siis muutud depressiivseks, ärevushäiretega elu kartvaks inimeseks.

Jah, sõda ja haigused tekitavad ärevust, mure, stressi ja hirmu, aga kui sa lased neil emotsioonidel endast võitu saada, siis muutud depressiivseks, ärevushäiretega elu kartvaks inimeseks.

„Õnnelikkuse väljakutse eesmärk pole eitada sõda, haigusi, hirmu või muid negatiivseid tundeid. Väljakutse eesmärk on anda sulle põhjus, miks 30 päeva järjest iga päev natukesekski ajaks keskenduda heale, pöörata tähelepanu õnnele ja mõtiskleda selle üle, mis sinu südant õnnelikuks teeb,“ selgitab ta.

Õnnelikkuse väljakutse on suunatud neile, kes otsivad õnnelikkust enda ellu. See väljakutse pole ainult õnnelikkusest ja õnneuuringutest, vaid aitab leida lisaks rõõmule ka paremat kontakti endaga, õpetab sukelduma sügavamale endasse, märkama õnnehetki oma elus, annab juhtnööre õnne loomiseks ja selle püsivaks hoidmiseks.

Väljakutse jooksul saab iga päev ühe 10-15 minutilise video koos konkreetse tööriista või mõtteharjutusega, mis aitavad tunda rõõmu, kergust, usaldust, loomingulisust, elujaatavust, õnne ja inspiratsiooni.

  • Registreeruda saab siit!

 

Head Uudised GoodNews