1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TOKSIINIVABA ELU I Merit Raju räägib sarjas “Tervise teerajad” toksiinivabast elust
TOKSIINIVABA ELU I Merit Raju räägib sarjas “Tervise teerajad” toksiinivabast elust

TOKSIINIVABA ELU I Merit Raju räägib sarjas “Tervise teerajad” toksiinivabast elust

Joogaõpetaja ning mitmete raamatute autor Merit Raju viib 5. mail Kadaka Konverentside sarja “Tervise teerajad” raames läbi veebikoolituse “Toksiinivaba elu”, tutvustades viise sünteetika ning negatiivsete emotsioonide ja suhete vähendamiseks oma elus.

Merit Raju. Foto: Ruudu Rahumaru

Inimkonna ajaloos pole kunagi varem olnud nii palju sünteetikat – hommikusest deodorandist kuni pannide, siseviimistluse ja voodipesuni. Samas puudub viis, kuidas keha mürkidest tõeliselt tõhusalt vabaneda saaks – pigem toimub sünteetiliste toksiinide lukustamine rasvarakkudesse. Mõned mürgid isegi imiteerivad meie endi hormoone ning samuti on toksiinide kumulatiivne mõju meie keha heaolu ja tervist tugevalt kahjustav. Toksiinid pole aga ainult õhus vees ja toidus, vaid toksilised võivad olla ka emotsioonid ja suhted. Süü, häbi, viha, kurbus, pettumus, kadedus, armukadedus ning teised negatiivsed tunded mõjutavad tugevalt meie heaolu.

Koolitusel käsitleb Merit, millised oleksid lihtsad nipid sünteetika vähendamiseks oma kodus, toidus ja kehas ning kuidas ennast toksilistest emotsioonidest ja suhetest puhtana hoida. Kadaka Konverentside koolituste koordinaator Leelo Lehtla lisab: “Meriti pikaajaline kogemus annab kindlad tööriistad meid ümbritseva tohutu sünteetika koguse märkamiseks ning õpetavad meid erinevaid toksilisi aspekte oma elus efektiivselt vähendama”.

Merit Raju. Foto: Ruudu Rahumaru

Kes on Merit Raju?

Merit Raju on staažikas ja pühendunud joogaõpetaja, mitmete raamatute autor ning igasuviste heaolufestivalide korraldaja Haapsalus. Ta on täiendanud end pooleteise aastases hingamisterapeutide programmis ning rasedate- ja naerujooga alal. Aasta tagasi töötas Merit välja ka päris oma joogastiili! Ta on õppinud ja töötanud lisaks Eestile veel neljas riigis ja igapäevaselt naudib veebiajakirja Hingele Pai toimetamist.

  • Veebikoolituse osalustasu on 25€, vajalik eelregistreerimine Fientas.
Head Uudised GoodNews