1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Natalja A. Onufrieva koolitus! Mis tähtsust on mälul tegelikkuses?
Natalja A. Onufrieva koolitus! Mis tähtsust on mälul tegelikkuses?

Natalja A. Onufrieva koolitus! Mis tähtsust on mälul tegelikkuses?

natalja-a-onufrieva12Neljapäeval, 13. oktoobril kell 17.30 – 20 toimub Taevas ja Maa keskuses Venemaa tuntuima ja enim tunnustatud legendaarne selgeltnägija ja teadlane „Venemaa hõbedane haldjas” Natalja A. Onufrieva kursus “Mälu energiad”.

Mis tähtsust on mälul tegelikkuses? Mis selles nii erilist on, et peaks arendama mälu toetavat, täiendavat ja uuendavat energiat? Mäluga on seotud mineviku energia. Minevikul on valitsev mõju inimese saatusele. Terveks ja õnnelikuks eluks on vajalik teadlikkus minevikust kui kogemusest. Tähtis on töötada teadvuse väärarusaamadega. Seetõttu on oluline pöörata tähelepanu mäluga töötamisele ning oma suguvõsa ja isikliku mineviku uurimisele.

Minevikus peituvad geneetilised kahjustused. Kui teie vanaema või vanaisa halvasti toitusid, elasid ökoloogiliselt ebasoodsas kohas või töötasid ohtlikus keskkonnas, siis need asjaolud ei mõjuta ainult nende tütarde ja poegade tervist, vaid ka lastelaste ja lastelastelaste oma. Miks see on nii? Teie praegused haigused on teie vanavanemate elustiili tulemus. Veel kord, miks see nii on? Põhjuseks on mälu. Selgub, et mälu mängib olulist rolli DNA heaolus. Haigused ja sündmused kogunevad energeetiliselt juba ammu enne inimese sündi.

Küsimusi on palju. Miks inimene unustab oma eelmised elud? Kuhu kaovad mälestused, kui unustatakse midagi? Miks inimene unustab unenäod ega mäleta, mida tegi pika une etapil? Miks on mälu maht inimesel nii väike? Kuidas mälumahtu laiendada? Kuidas õppida keeli kiiresti ja lihtsalt?

Peale unustamise ja mälu puudumise on mälul veel palju teisi haigusi. Mälu kaotus on väga ebameeldiv. Alzheimeri tõbi on üks halastamatu haiguse vorm. Ei tohi unustada, et skleroos on haigus, kuigi kehal pole valus, toob iga päev uusi ebameeldivaid üllatusi.

Tegelikult on mälukaotus sisuliselt väga ebameeldiv mitte ainult ümbritsevatele inimestele, vaid ka unustajale endale. Kuhu võtmed said, kas pliit ja triikraud said välja lülitatud, kui kodust lahkusite? Kõik need väiksed asjad võivad elu põrguks muuta. Aga kui ei mäleta enam inimesi, kellega sai räägitud tund aega tagasi, hakkab inimese ellu tasapisi kuhjuma tõsiseid probleeme.

Kuhu kaovad mälestused, kui unustame midagi? Miks unustamine on ohtlik? Kuidas taastada kaotus ja pääseda mälule ligi? See on üks kõige huvitavamaid esoteerilisi teemasid – tervise ja õnneliku elu alus. Kursusel külastatakse mälestuste maailma, jõutakse mõistmisele, kuidas toimub mälu kadumine. Saadakse teada, kes kasutab unustamist ja kuidas pääseda mälestusteni. Õpitakse blokeerima halbu mälestusi, näiteks neid, mis puudutavad agressiivseid isikuid teie suhtes.

Õpitakse meetod, mille kaudu mäletada möödunud elu ka pärast hinge kehast lahkumist ning tervendama ennast ja teisi, muutes saatust mälu energiaga. Räägitakse, miks meenub ja möödub silme eest elu enne surma. Mis on selle tähendus? Inimese keha ei tee midagi ilmaasjata. Õpitakse, kuidas taastub juurdepääs mälule ja kõnnitakse mälestuste jälgedes. Õpitakse mäletama läbielatut ja kogemusi, kuidas elustada kadunud mälestusi, kuidas saavutada see, et kõik meelde jääks.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt!

Head Uudised GoodNews