1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Omavaheliseks koostööks on vaja tahtmist ja ühist mõtteviisi
VIDEO I Omavaheliseks koostööks on vaja tahtmist ja ühist mõtteviisi

VIDEO I Omavaheliseks koostööks on vaja tahtmist ja ühist mõtteviisi

Omavaheliseks koostööks on vaja tahtmist ja ühist mõtteviisi. Arusaama, et tööd tehakse ühise eesmärgi nimel ning teineteisele kaikaid kodaratesse ei visata. Rikardia biodünaamilise hingamise ja trauma vabastuse (BBTRS) praktik Helen Haava ning coach ja mentor Britta Burket toovad välja, et ka neile on väga oluline, et Rikardia praktikud oleksid läbi virtuaalaktsiate jagamise partneriteks ja ettevõtte osanikeks. See tähendab seda, et Britta ja Helen annavad ka päriselt osa ettevõttest neile praktikutele, kes nendega sellel teekonnal koos kõnnivad.

Kõik siin elus juhtub alati põhjusega

Britta ja Helen meenutavad lugu, kuidas nemad ise esimest korda avastasid, kui hästi nende koostöö sujub. Nimelt suundusid naised mõned aastad tagasi Indiasse joogaretriidile. Ühel hetkel küsis Britta Heleni käest, et kas Indiasse on viisat ka vaja. Helen ja tema abikaasa arvasid, et ilmselt ei ole vaja ja saab piirilt ka ning Helen lootis sellele, et Britta oma korralikkuses uurib selle kindlasti ise välja. Kui naised aga Dubai lennujaamas check-in`i tegid, küsiti neilt viisat, mida neil polnud.

Britta Burket ja Helen Haava. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Dubaisse Helen ja Britta ootama jääda ei soovinud, India viisa taotlemine oleks aega võtnud aga 3-5 päeva. Naised vajasid uut plaani. Kui esimesest ehmatusest oldi üle saadud, leidis Britta lennu Sri Lankale, Helen aga võttis lahti lehe BookYogaRetreats, pani sõrme peale esimesele kohale ning sellest sai parim reis. Helen sõnab, et ta pole ilmselt kunagi nii palju enda üle naernud, kui siis.

Kõik siin elus juhtub alati põhjusega.

Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Selle apsaka käigus avastasid naised, kui hästi nad tegelikult suudavad koostööd teha ning kui kiiresti ja loomulikult see neil välja tuleb. Kõik siin elus juhtub alati põhjusega. Seetõttu leiavadki nad, et alati tuleb teha koostööd.

Kaks kõlama jäänud mõttetera:

  • Teinekord selgub läbi apsakate, kui hästi me kellegagi tegelikult koostööd teha suudame.
  • Kõik siin elus juhtub alati põhjusega.
  • Alati tuleb leida võimalusi koostöö tegemiseks!
Head Uudised GoodNews