1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. LISATUD PROGRAMM! Sel nädalal viibib Eestis Venemaa enim tunnustatud teadlane ja selgeltnägija Natalja A. Onufrieva
LISATUD PROGRAMM! Sel nädalal viibib Eestis Venemaa enim tunnustatud teadlane ja selgeltnägija Natalja A. Onufrieva

LISATUD PROGRAMM! Sel nädalal viibib Eestis Venemaa enim tunnustatud teadlane ja selgeltnägija Natalja A. Onufrieva

Oxford EBA Award Ceremony13. – 16. oktoobril külastab Eestit Venemaa tuntuim ja enim tunnustatud legendaarne selgeltnägija ja teadlane „Venemaa hõbedane haldjas” Natalja A. Onufrieva. Neljal päeval on kavas mitmed seminarid ja töötoad: eneseabi seminar sellest, kuidas iseendaga toime tulla rasketes ja kriitilistes situiatsioonides, iseseisva tuleviku modelleerimine ja kuidas ületada meediasündmuste mõjuvõim inimeste üle. Räägitakse kailashi mäe energiatest, vaimsetest pühakutest, iidsetest õnne energiatest, sellest, mis on needused, kaalu langetamine ja paljust muust. Seminarid on vene keeles, eestikeelse tõlkega.

Kõiki Natalja A. Onufrieva riiklikke ja rahvusvahelisi auhindu ning saavutusi ei jõuagi üles lugeda, kuid siin mõned tähtsamad:

  • Rahvusvahelise meditsiiniabi preemia „Elukutse – Elu”;
  • Sihtasutus „Tervise Assamble”, mida toetab Maailma Terviseorganisatsioon ja Vene esinduse Nobeli komitee, valis Natalja Onufrieva esindama Venemaad Rahvusvahelise „Mercy” Akadeemia tseremoonial, kus talle omistati „Mercy” akadeemiku tiitel;
  • Rahvusvaheline preemia silmapaistva ja ainulaadse panuse eest meditsiini valdkonda;
  • Natalja Onufrieva on „Star of Hope” Ordeni kavaler.

natalja-a-onufrieva20

Hõbedane Haldjas on Venemaa teeneline selgeltnägija ja energeetiline tervendaja. Prioriteetsed tööd, millega Natalja tegeleb, on inimese üleloomulike võimete uuringud ja uute tervendamismeetodite välja töötamine. Ta on avaldanud selgeltnägemise ning selle õppimise võimaluste kohta raamatuid ja samuti ilmub Akadeemial oma perioodiline ajakiri. Nataljal on ka oma tervisekeskus Moskva kesklinnas, kus inimesi abistavad legendaarseks saanud tervendajad. Natalja A. Onufrieva räägib, et tema saatust on mõjutanud sündimine arstide perre, kusjuures tema võimed ilmnesid juba 3-aastasena, kui ta käis arstist vanaisaga tema töö juures kaasas ja oskas haigete kohta ühtteist öelda. Kogu suguvõsa tundis tema üle uhkust, vanaisa soovitas tal õppida inimese anatoomiat. Ainult vanaemale ei meeldinud lapselapse selline võime. Vanaema pidas seda inimesele kohatuks, pühadust riivavaks. Natalja õppis algul meditsiiniinstituudis, hiljem Moskva Ülikoolis psühholoogiat. Ta pühendus perestroika järgsel perioodil esoteerikale, kui see enam tabu polnud. Oma nimetuse Hõbedane Haldjas on Natalja A. Onufrieva saanud legendaarselt pimedalt Bulgaaria selgeltnägijalt Vangalt, kellega nad pole kunagi kohtunud. „Oleme kohtunud, aga mitte siin maailmas,” ütleb ta. Küll aga oli Vanga üheks heaks sõbraks Selgeltnägemise ja Tervendamise Akadeemia juhataja Arkadi Gaidukile, kellele naine ühel kohtumisel ütles: teil on seal üks hõbedane haldjas, peaksid temaga kohtuma ja koos töötama. Arkadi ja Natalja kohtusidki Moskvas ja nad on praegugi suured sõbrad.

natalja-a-onufrieva12

Natalja A. Onufrieva on süvausklik, tal on hea kontakt mitte ainult õigeusu, vaid ka islamiga, preestrid ja imaamid usaldavad teda ning ta on mõlemalt religioonilt tunnustused ja pühitsuse saanud. Usuringkonnad teavad, et naine on vaimne inimene, tõsiusklik, siiras. Ta peab oma kohustuseks inimesi aidata. Ka Venemaa metropoliit on Nataljat jälginud ja temas negatiivsust leidmata, on talle õnnistuse andnud. „Me oleme kogunud raha pühakodadele ja lastekodudele ning praegu on meil seminarid, mille tulu läheb väga raskelt haigete laste peredele, kel pole raviks raha,” räägib naine heategevusest.

natalja-a-onufrieva21

PROGRAMM 13. – 16. oktoober

Neljapäev, 13.10.2016
13.00 – 17.00 Intuitiivse tunnetamise ja tajumise esimese astme koolitus
17.30 – 20.00 Mälu energiad

Reede, 14.10.2016
09.00 – 18.00  Individuaalvastuvõtud
18.30 – 20.30  Kuidas ületada meediasündmuste mõjuvõim inimeste üle
20.00 – … Individuaalvastuvõtud

Laupäev, 15.10.2016
10.00 – 13.00  Eneseabi seminar-töötuba
13.00 – 14.30 „Dalodemtsi”  kursus loomapeadega tervendavatest pühakutest
15.00 – 15.30  Selgeltnägemise koolituse 6 astme lõpetanutele diplomite väljaandmine
15.30 – 18.00  Püha Kailashi mäe 22 energiat
18.30 – 20.00 Unenäod ja nende juhtimise kursus

Pühapäev, 16.10.2016
10.00 – 11.30  “Ladorahama” Vaimsete pühakute energiad kaalu alandamiseks + dieedikava
11.30  – 13.30 Tervendamise alused, mis on needused, nende eemaldamine ja vandenõud
14.00 – 15.30  Iseseisva tuleviku modelleerimine
15.30 – 16.30  „Urartu” Tõelise ja sügava õnne ning heaolu energiad

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt!

Head Uudised GoodNews