1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TÄNA TALLINNAS! Veet Mano kallistused avavad täna Osho keskuses seminarideseeria
TÄNA TALLINNAS! Veet Mano kallistused avavad täna Osho keskuses seminarideseeria

TÄNA TALLINNAS! Veet Mano kallistused avavad täna Osho keskuses seminarideseeria

Veet Mano GoodNews2Tuntud ja armastatud tervendaja Veet Mano on taas Eestis, ta külastab seekord Tallinna, Tartut, Viljandit ja Põltsamaad ning esimest korda kohtub abivajajatega ka Ida-Virumaal Jõhvis.

Täna, 14. detsembri õhtul kell 18-21 saab tema õpetusetest osa Tallinnas Nõmmel Pargi asuvas Osho meditatsioonikeskuses.

Veet Mano tervendaval seminaril tegeletakse nii vaimse kui füüsilise tervisega, õpitakse tehnikaid, et taastada tasakaalu kehas, mõistuses ja emotsioonides.

Seminarid toimuvad ka 16. detsembril kell 18-21 Põltsamaal, aadressil Allika 1, 17. detsembril kell 18-21 Viljandis Peetrimõisa Villas ja 19. detsembril kell 13-16 Jõhvi Kontserdimaja kammersaalis. Massaažigrupp “Selja- ja kaelavaludest vabaks” saab kokku 15. detsembril kell 18-21 Nõmmel Osho Meditatsioonikeskuses ja 18. detsembris Tartus aadressil Ülikooli 6 0-korrusel.

Populaarne ravitseja õpetab inimesi, kuidas tema loodud ainulaadsete ja efektiivsete tehnikate abil kaela- ja seljahädadest jagu saada ning selliste oskustega saab asjad selgeks õppinud inimene teisigi aidata. Veet Mano kursusel on mõnigi inimene juba sealsamas abi saanud, paljud on pääsenud seni vajalikuna tundunud operatsioonidest ja jagu saanud kaela- ja seljahädadest hädadest tingitud migreenist.

Osavõtt Veet Mano seminaridest on ideaalne, kasulik ja meeldejääv jõulukingitus nii endale kui ka oma lähedastele, sest selle mõju jääb püsima ka pärast jõuluküünalde kustumist.

Täpsem info www.veetmano.eu

Head Uudised GoodNews