1. Avaleht
  2. Hingele
  3. PILETID MÜÜGIL! Joogafestival naaseb Tallinna tervislike eluviisidega
PILETID MÜÜGIL! Joogafestival naaseb Tallinna tervislike eluviisidega

PILETID MÜÜGIL! Joogafestival naaseb Tallinna tervislike eluviisidega

jooga
Fotod: Kristel Aija

Kevadine Joogafestivali Elustiilipäev toimub 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas, kus kõiki uusi ja juba tuttavaid joogahuvilisi ootavad parimad õpetajad meilt ja mujalt, heaolumess, põnevad töötoad, lasteala, taimne toit ja mõnus õhkkond.

Jooga kui üks võimalus tervislikult elada on juba Eestimaal kanda kinnitanud ja selle kinnituseks on kaks traditsiooniks muutunud joogafestivali — üks talvel Tallinnas ja teine, suuremamastaabilisem, suvel Haapsalus. Aasta-aastalt lisandub uusi harrastajaid nii treeningpäevadele kui ka külastajaid festivalidele, sest jooga lõõgastav toime ja meditatsioon annavad inimestele võimaluse kiire elutempo juures aega maha võtta ja endasse vaadata.

Joogafestivali Elustiilipäev on üritusena midagi laiemat kui lihtsalt jooga, sellesse on kätketud tervisliku elustiiliga seotud distsipliinid ja teadmised, mille seast leiab igaüks midagi enda jaoks. Peateemadeks on tervis, teadlikkus, heaolu ja toitumine.

jooga2

Joogafestivali Elustiilipäeva 16 punktiga programm toimub neljas saalis, kokku 750 osalejale. Maksimaalselt 350 inimest mahutavas Joogasaalis saab proovida erinevaid joogastiile, kavas on ka pilates, Yoga funk ehk Jocke Salokorpi koos Jagaspace acoustic live muusikaga ja Natalie Sanna ja Almer Jansu 108 päikesetervitust eriliste gongihelide saatel. 150 inimesele mõeldud tantsusaalis toimub Sirli Tanilooga NIA tants, aga ka Eesti tantsud Märt Agu, tantsurännak Krisina Paškeviciuse ja kosmilise ambiendi saatel tantsud Arne Lauri juhendamisel.

jooga3

Loengusaalis saavad kuni sada inimest Kreet Rosina ja Ville Jehe vahendusel teada Tiibeti ne dzang joogast. 150 kohaga naistesaalis on huviliste ees Epp Kärsin, Karolin Tsarski, Katrin Saali Saul ja Kadi Toompere, loengud on naise seksuaalsusest, mehele naudingute pakkumisest, taimsest toidust, joogast igapäevaelus ja paljust muust huvitavast. Iga töötuba/loeng kestab 75 minutit.

jooga4

Tasub ka teada, et Heaolumess on tasuta, see on avatud kõigile.

MTÜ Joogafestivali tiim on 4 aastat korraldanud suvel Haapsalu Joogafestivali, viimati 1200-le osavõtjale ning 2 aastat Tallinnas Joogafestivali talvepäeva (2014) ja Jooga- ja Muusikafestivali (2015) 500-le osavõtjale.

Jooga on elustiil

See on viis mõtestada elu ja iseennast, see on liikumine ja endasse vaatamine. See on tervislik toit, värsked õhusõõmud, rõõm täisväärtuslikust elust ja mõnusalt zen olemine. Kõigil kaasavööjatel on võimalik saada virgutav energiasüst kevadväsimuse asemel ja oodatud on igaüks, ka siis, kui oled senini joogast ainult mõelnud.

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews