1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Monika Palmi selle aasta viimased grupitööd! Loo endasse vabastavas hingamises jõulurahu
Monika Palmi selle aasta viimased grupitööd! Loo endasse vabastavas hingamises jõulurahu

Monika Palmi selle aasta viimased grupitööd! Loo endasse vabastavas hingamises jõulurahu

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja “Hinga ja ela!” raamatu autor Monika Palm sõnab, et selle aasta viimastel ja väga erilistel vabastava hingamise grupitöödel luuakse iseendas jõulurahu ja avatakse end jõulupühadele. “Teeme peatsel lõpusirgel olevast aastast kokkuvõtte. Loobume asjadest, mis meid enam ei teeni, aga mida ei ole jõudnud vabaks anda. Kui soovime oma ellu uut, on vajalik sageli millestki loobuda. Võibolla on see mõni tunne, iseloomuomadus, elukutse, oma aja ära elanud suhe või mõni muu asi, mis enam sind ei teeni ja millest soovid vabaneda,” toob ta näiteid.

Tasakaalukeskuse 2021. aasta viimased hingamised:

  • Rakveres 19.12 algusega kell 12.30 “Aastakokkuvõtte tegemine, vanade asjade lõpetamine, nendest lahti laskmine ning Jõulurahule häälestumine”
  • Tartus 21.12 algusega kell 18.15 “Jõulurahule häälestumine”
  • Tallinnas 22.12 algusega kell 18.00 “Aastakokkuvõtte tegemine, vanade asjade lõpetamine, nendest lahti laskmine ning Jõulurahule häälestumine”
  • Tartus 28.12 algusega kell 18.15 “Aastakokkuvõtte tegemine, vanade asjade lõpetamine, nendest lahti laskmine”

Mida on hea hingamistööst teada?

Monika selgitab, et vabastav hingamine on väga lõdvestav ja vabastav kehateraapia meetod, mis sobib kõigile vanusegruppidele. Ta ütleb, et hingamisõhtust on oodatud osa võtma nii kogenud hingajad kui ka need, kes soovivad esmakordselt vabastava hingamise kogemust saada.

“Grupis koos hingates luuakse võimas energia. Hingamisprotsessis hakkab inimese teadvus tegelema just temale oluliste teemadega. Sügav lõdvestumine aitab tervendada peamisi tasakaalutusi kehas, meeles ja vaimus. Vabastav hingamine annab uusi kogemusi nii vaimselt kui ka füüsiliselt,” kirjeldab ta.

Rohkem infot leiab Facebookist

Head Uudised GoodNews