1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ALGAB JUBA TÄNA I Tasuta kursus oma suhete tervendamiseks
ALGAB JUBA TÄNA I Tasuta kursus oma suhete tervendamiseks

ALGAB JUBA TÄNA I Tasuta kursus oma suhete tervendamiseks

Kiire muutuse terapeut ja südametervendusterapeut Merlin Vask korraldab tänasest 10. detsembrini tasuta kursuse suhete tervendamiseks. Merlin usub, et armastavad suhted on need, mida me kõige rohkem ihaldame ja ka vajame, et olla tõeliselt õnnelikud.

Me oleme sotsiaalsed ja vajame enda kõrvale teisi inimesi

Merlin selgitab, et meie spirituaalsed vajadused on olla armastatud ja armastada, tunda kuulumistunnet, olla kuuldud, nähtud ja väljendada ennast tõelise iseendana. Lihtsalt olla aktsepteeritud just nii nagu sa päriselt oled.

Suhe kahe täiskasvanud inimese vahel võiks ju olla lihtne, mõlemad soovivad olla armastatud ja armastada, kuid suhete probleemid on kahjuks väga levinud. Miks see nii on?

“Minu terapeudi kogemused näitavad selgelt, et meie lapsepõlve suhete mudelid tulevad alateadlikult ka mehe ja naise vahelistesse suhetesse kaasa. Tütre ja isa vaheline suhe võib väga tugevalt mõjutada tütrest sirgunud naise suhet tema mehega ning poja ja ema vaheline suhe mõjutada meheks sirgunud poja suhet oma naisega. Mõjutab ka ema ja isa vahelise suhte nägemine, mis uskumused tekivad seoses suhtega ja naise või mehe rollist selles. Probleeme ja raskusi võib olla olemasolevates suhetes või on hoopis raske luua püsivaid suhteid, mis kestaks,” nendib Merlin.

Meie spirituaalsed vajadused on olla armastatud ja armastada, tunda kuulumistunnet, olla kuuldud, nähtud ja väljendada ennast tõelise iseendana.

Mustrid korduvad

Ta lisab, et just praegu on tema teraapiatoolil järjest inimesed, kes on toonud oma lapsepõlve suhete valel põhineva dünaamika ka oma pereellu ning kannatavad. Kannatavad nemad, nende kaaslased, lapsed ja mustritel on oht korduda ka järgnevates põlvedes.

Kuniks tulevad mustritemurdjad ning muutusteloojad, kes võtavad vastutuse oma suhete tervendamise eest endale. Ta rõhutab, et minevikku ei saa muuta, küll aga tervendada ning seda saab teha inimene ainult ise.

“Sina ei ole sinu isa haavad, sina ei ole sinu ema haavad,” paneb ta südamele ja ütleb, et sina saad valida muuta oma suhteid ning üks olulisi samme selleks on teadvustada, mis sinu suhteid teiste inimestega mõjutab.

Tasuta kursusel räägib Merlin lapsepõlve võtmesuhetest, nende mõjust praegustele suhetele ning teeb ka südametervendusteraapia maitsmisseansi.

Kursus toimub 6-10.12.2021 Merlini Facebooki grupis Minu vägi – süda ja mõte.

Head Uudised GoodNews