1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. AEG ISEENDALE I Saaremal toimuval Hingefestivalil saab kogeda näohoolitsust
AEG ISEENDALE I Saaremal toimuval Hingefestivalil saab kogeda näohoolitsust

AEG ISEENDALE I Saaremal toimuval Hingefestivalil saab kogeda näohoolitsust

11. augustist kuni 14. augustini toimub Saaremaal juba kuuendat korda Hingefestival, kus nelja päeva jooksul toimub 7 kontserti, hulgaliselt põnevaid õpitubasid ja loenguid enese teadvustamiseks.

Foto: Ruudu Sandra

“Hingefestivalil leiad ennast inimeste keskelt, kes on kohal, märkavad, kuulavad ja on avatud südamega. Selle kaudu saad ka iseend näha ja paremini tundma õppida. Festivalil saad viibida ruumis, mis on täis ilu ja kunsti, kus on turvaline ja lõõgastav. Olla osa koosloomisest ja kogukondlikust hingamisest, kus kõigil on oma koht terviku loomises. Kulgeda uudishimulikult ühistes tegevustes ja ringides, et iseend paremini tundma õppida. Kaasuda, luua, kuulatada, vaadelda. Olla osa erisugustest loomingust. Ka võid festivalil leida üles oma sisemise säde, seda hoida ja kasvatada. Nautida muusikat, laulda kaasa, tantsida, luua kunsti, proovida midagi uut oma kätega, naerda, õppida. Ja tunda, et see kõik kokku on üks suur kingitus ja ühiselt jagatud aeg saab tiivustada ja toetada ühise loomingu kaudu eneseks olemise rütme,” kirjutavad festivali korraldajad Facebookis.

Lisaks kõigele eelnevale viib loodusterapeut Mai-Liis Kivistik läbi looduse spa töötuba. Protseduuri kuulub koorimine, õlitamine, lümfimassaaž ning näojooga.

Lisaks saab töötoas teada:

  • Kuidas toimib keha koorimine ja miks see meie nahale nii vajalik on?
  • Mis on õlide erinevused ning mil viisil on nad olulised igapäevases nahahoolduses?
  • Mis mõju on ravimtaimedel kosmeetikas?
  • Miks alustada näojooga praktiseerimist?
  • Kuidas teha endale ise lõõgastavat lümfimassaaži?
Head Uudised GoodNews