1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. HINGEFESTIVAL I Laupäeval toimub Saaremaal Kontsertrännak Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga
HINGEFESTIVAL I Laupäeval toimub Saaremaal Kontsertrännak Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga

HINGEFESTIVAL I Laupäeval toimub Saaremaal Kontsertrännak Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga

Homme, 11. augustil algab Saaremaal neli päeva kestev Hingefestival. Nende päevade jooksul toimub 7 kontserti, hulgaliselt põnevaid õpitubasid ja loenguid enese teadvustamiseks. Ühe kontserdina toimub laupäeva õhtul Konsertrännak koos Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga.

Kadri Voorand ja Ingrid Joya Tsirel. Foto: Laura Oks

Ingrid Joya Tsirel rääkis Haapsalus toimunud enesearengufestivalil Hea elu, mis on hea elu saladuseks ja mille poole elus alati püüelda võiks. „Hea elu saladus on see, et mul ei ole iseenda ees saladusi. Ma julgen elada täpselt nii riukalikult ja lõbusalt nagu ma seda ise valin. Elus võiks alati püüelda eheduse poole. See tähendab seda, et võin alati ümber mõelda, mille poole püüdlen. Täna sinna, homme tänna, aga olla aus iseenda vastu,“ lausus Joya.

Hea elu saladus on see, et mul ei ole iseenda ees saladusi. Ma julgen elada täpselt nii riukalikult ja lõbusalt nagu ma seda ise valin.

Festivalil tuli ka unistamisest ja Joya leidis, et unistamine on vabatahtlikult kohustuslik kõigile. „Seda võiks teha igal pool ja igal ajal, vaikselt ja kõvasti. Täpselt siis, kui tundub, et nüüd ei võiks unistada – just siis unista,“ naeris Joya enesearengufestivalil.

Kadri Voorand ja Ingrid Joya Tsirel. Foto: Laura Oks

Täpselt siis, kui tundub, et nüüd ei võiks unistada – just siis unista!

Head Uudised GoodNews