1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Õnnelaboratooriumis toimuvad teadliku beebiootuse joogatunnid
Õnnelaboratooriumis toimuvad teadliku beebiootuse joogatunnid

Õnnelaboratooriumis toimuvad teadliku beebiootuse joogatunnid

Õnnelaboratooriumis toimuvad 16. detsembrini esmaspäeviti teadliku beebiootuse joogatunnid.

Beebiootuse tundides ja toetusringis joogatatakse, mediteeritakse, õpitakse hingama ja lõdvestuma. Tehakse spetsiaalseid harjutusteseeriaid, mis on mõeldud keha toetamiseks ootuseteekonnal. Puhastatakse meelt ja tugevdatakse närvisüsteemi vastupidavusmeditatsioonidega. Joogaharjutused võimaldavad avardada vaagnapiirkonda, tugevdada selga ja samal ajal leevendada pingeid kehas. Lisaks aitavad harjutused stimuleerida ja tugevdada näärmeid ja närvisüsteemi, parandada verevarustust ja ainevahetust. Voogavate venitusharjutustega õpitakse keha usaldama ning pehmelt ja loovalt liigutama.

Lisaks joogale ja meditatsioonile arutletakse teadliku beebiootuse teemadel, jagatakse mõtteid-tundeid, leitakse koos vastuseid tekkivatele küsimustele ja õpitakse usaldama intuitsiooni.

Beebiootuse joogatunnis on võimalik leida sügavam kontakt oma keha, hinge ja kõhubeebiga. See on võimalus luua tasakaalu ja harmooniat enda sees ja ümber ning mis peamine: läbi selle saab aidata ette valmistada keha ja meele uue hinge ilmaletoomise maagiliseks kogemuseks.

Head Uudised GoodNews