1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TEADLIK SEKSUAALSUS I Karolin Tsarski ja Tiit Trofimov avaldavad teadliku seksuaalsuse saladused
TEADLIK SEKSUAALSUS I Karolin Tsarski ja Tiit Trofimov avaldavad teadliku seksuaalsuse saladused

TEADLIK SEKSUAALSUS I Karolin Tsarski ja Tiit Trofimov avaldavad teadliku seksuaalsuse saladused

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov ja teadliku seksuaalsuse kursuste juhendaja Karolin Tsarski korraldavad videokursuse “Teadlik seksuaalsus”, kus õpitakse naist tundma anatoomiliselt, energeetiliselt, füsioloogiliselt ja emotsionaalselt. Saab teada, kuidas kergemini kogeda orgasme, kuidas nendeni jõuda, mis on takistused ja kuidas saavad mehed selle kõige juures ennast naisele toeks pakkuda ja aidata tal avaneda.

Karolin sõnab, et naistel on oluline ennast tunda. Kui nad ei tunne oma keha ja energeetikat, on keeruline kogeda sügavat seksuaalset rahuldust. Koolitusel räägitakse lahti detailselt kõik nüansid, mida on vaja, et naise keha erutuks. “Naisest ei saa rääkida vaid anatoomia põhjal, naine on suur tervik ja unikaalne, fantastiline süsteem ja kõik on omavahel seotud, me ei jäta ühtegi olulist aspekti puudutamata,” räägib ta.

Tiit ütleb, et kursusele on oodatud ka mehed, et saada teadlikumaks naisest ja naise kõige õrnemast ja hoitumast kohast. Ta tõdeb, et enne esimest tantrakoolitust oli ta enda arvates teadjamees, kuid koolitusel mõistis, et ei tea midagi. Nüüd tahab ta enda õpitud teadmisi ja saadud kogemusi jagada ka teistega. “Mis saab tuua rohkem rõõmu maailma, kui üks õnnelik rahuldatud ja endaga rahulolev naine?” sõnab ta.

Head Uudised GoodNews