1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS! Kuidas muuta edu võimalikust tõenäoliseks ja saada seeläbi tegijaks
RAAMATUSOOVITUS! Kuidas muuta edu võimalikust tõenäoliseks ja saada seeläbi tegijaks

RAAMATUSOOVITUS! Kuidas muuta edu võimalikust tõenäoliseks ja saada seeläbi tegijaks

Kirjastuse Million Mindset taga olev tiim teab, et rikkus ei seisne ainult rahas, vaid paljuski mõtlemises ja hoiakutes. “Million” sümboliseeribki seda külluslikkust ja “mindset” mõtlemist ja hoiakut.

Million Mindset on välja tulnud uue raamatuga „Imede valem“, kus autor Hal Elrod jagab teadmist, mida on sajandeid kasutatud ka esmalt ilmvõimatuna näivate tulemuste saavutamiseks. Sama strateegiat kasutades on autor ka ise teiste uskumatute eesmärkide täitmise kõrval saanud mitmesajamiljonilise aastamüügiga müügimeheks, jooksnud ultramaratoni pärast ülirasket autoõnnetust, kuigi talle öeldi, et ta ei hakka enam kunagi käima, ja lisaks paranes ta vaatamata kõigele haruldasest vähivormist.

Hal Elrod on võtnud missiooniks edendada inimteadvust üks hommik korraga. Tema eelmist raamatut ”Imede hommik” on tõlgitud suisa 27 keelde ja sellel on üle 2000 viietärniarvustuse Amazonis.

”Imede valem” keskendub sellele, kuidas säilitada imedevalemi juurde käivad sellised erinevad osad nagu vankumatu usk ja suutlikkus erakordselt pingutada pikema aja jooksul, et muuta edu võimalikust… tõenäoliseks… ja sealt möödapääsmatuks ning saada imetegijaks.

Lisaks lahkab autor raamatus järgnevaid teemasid:

  • kuidas muuta end emotsionaalselt kõigutamatuks;
  • miks aju piirab meie potentsiaali ja kuidas need tõkked kõrvaldada;
  • kuidas saada üle sisemisest vastuolust oma piiratuse (mille all kõik kannatame) ja loomupärase piiritu võimekuse vahel;
  • mis on eesmärgistamise tegelik mõte;
  • kuidas ikka ja jälle uusi imesid korda saata;
  • kuidas valmistuda 30-päevaseks imedevalemikatsumuseks, et ellu rakendada esimest käegakatsutavat mõõdetavat imet.

Raamatus tehakse juttu sõnast ”probleem”, mis on pelgalt vaid mingile olukorrale kleebitud silt. Juttu tuleb ka päevad läbi samade mõtete mõtlemisest, näiliselt võimatutest asjadest, inimloomuse vastuolulisusest, emotsionaalsest kõigutamatusest, uskumisest, vastutuse võtmisest ja pingutamiskunstist.

”Selleks, et vankumatut pühendumust missioonile kinnitada ja end kergemini selle täitmise eest vastutavana hoida, avalikusta see. Räägi lähedastele, mille poole püüdled ja miks oled otsustanud selle nui neljaks saavutada… Teist võimalust pole. Mõni arvab, et eesmärkidest ei peaks rääkima, vaid tegude kaudu teada andma, kuid neist kõnelemine võib asja siiski muuta. Kui sa sellest ei räägi, on palju lihtsam libastuda. Teeme seda pidevalt,” kirjutab Hal.

Chris Kala 

Head Uudised GoodNews