1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RAAMATUSOOVITUS I Mis on õnne võti? Tänulikkus viib kõigi elu rikkuste juurde
RAAMATUSOOVITUS I Mis on õnne võti? Tänulikkus viib kõigi elu rikkuste juurde

RAAMATUSOOVITUS I Mis on õnne võti? Tänulikkus viib kõigi elu rikkuste juurde

Heike Pettineni “Tänulikkus. Sinu õnne võti” on mõeldud neile, kes on jõudnud äratundmiseni, et vanamoodi enam ei saa ja uutmoodi veel ei oska.

Raamat sobib neile, kes unistavad muutusest, mis teeks hingele pai ja laseks sinu ehedal olemusel särada, aga ei tea, kuidas muutusega alustada. See raamat on abimees järgmisteks sammudeks. Heike juhendab, kuidas olla oma soovitud muutuste autor.

Kuldvõtmeke

Heike selgitab, et tänulikkus on kuldvõtmeke väravale, mis viib kõigi elu rikkuste juurde – suhted, tervis, raha. Märgates igas olukorras, ka keerulises, head ja võimalust arenguks, kasvatad sa enda ümber olevaid positiivseid võimalusi juurde. Raamatust leiad praktilisi harjutusi, läbi mille õpid end paremini mõistma. Lisaks leiab juhised, kuidas tänulikkust praktiseerida ja töölehed 30 päevaks, et saaks kohe alustada oma unistuste elu loomisega.

Märgates igas olukorras, ka keerulises, head ja võimalust arenguks, kasvatad sa enda ümber olevaid positiivseid võimalusi juurde.

Märka head

“Pea meeles ühte: elul on sulle alati pakkuda midagi head. Õpi seda head märkama! Pane tähele väikseid asju iga päev! Keskendu sellele, mis on hästi: olgu selleks lahke naeratus töökaaslaselt, armsama kallistus, laste naer, maitsev kodune toit või tööalane võit,” ütleb Heike, kes on tänulik, et saab selles raamatus oma teadmisi lugejaga jagada.

Pea meeles ühte: elul on sulle alati pakkuda midagi head.

Raamatu saab tellida Rahva Raamatu e-poest!

Head Uudised GoodNews