1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. MOTIVATSIOONIVIDEO! Piiskop TD Jakes: usku ei tohi kaotada!
MOTIVATSIOONIVIDEO! Piiskop TD Jakes: usku ei tohi kaotada!

MOTIVATSIOONIVIDEO! Piiskop TD Jakes: usku ei tohi kaotada!

Iga tšempion, iga president, iga kuningas, iga lõvi, iga võitja, iga sõdur, iga võidukas inimene on tundnud tungi alla anda, kuid unistustest loobuda ei tohi, räägib piiskop TD Jakes.

„Isegi kui pole raha, kedagi aitamas, perekonda, sõpru, ei tohi unistustest loobuda! Ei tohi! See võib võtta kaks korda kauem aega, võib-olla tuleb osaleda kursustel, võib-olla te ei loe piisavalt kiiresti, võib-olla pole midagi piisavalt, aga ärge andke alla!” sütitab Püha Isa.

„Te olete olulised, ükskõik kui nõrgad te olete, ükskõik kui väsinud te olete, ükskõik kui palju vigu olete teinud. Teil on midagi, millest maailm ilma jääks, kui teid poleks.  Te olete olulised!”

„Liikuge hüpeldes edasi! See on inimestele, kes annavad koduteed otsides endast kõik. Sellised me oleme: me anname endast kõik. Me ei läbista võib-olla ühtegi finišilinti, ei võida ühtegi karikat, aga kui me õpime, kuidas vastu pidada, siis saab kõik korda,” sõnab Jakes.

Ka tema on näinud päevi, mil ta ei tahtnud voodist välja tulla, ei tahtnud riideid selga panna ega isegi hambaid pesta. On olnud päevi, kui ta tahtis lihtsalt sõita ega hoolinud, kuhu ta välja jõuab või kuidas teda hüüti. Ta uskus. Kaotas palju asju, palju sõpru, palju jõudu, palju julgust, palju aega, palju raha, aga uskus. Oli põlvili ja uskus. Uskus pankrotis, uskus üksinduses, uskus reedetuna.

„Kui kaotate töö, ärge kaotage usku,” ütleb piiskop. „Kui kaotate abikaasa, ärge kaotage usku. Kui matate oma lapse, ärge kaotage usku. Kui peate koondama, ärge kaotage usku. Kui peate ema juurde kolima, ärge kaotage usku. Kui teil on mõistus otsa saamas, ärge kaotage usku. Kui peate bussiga sõitma, ärge kaotage usku. Kui peate tee peal hääletama, ärge kaotage usku. Kui jääte haigeks, ärge kaotage usku! Kui jääte ilma neerudest, ärge kaotage usku! Kui teil on probleemid südamega, ärge kaotage usku! Te ei pruugi saada uut südant, aga uskuma peab!”

Head Uudised GoodNews