1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MEES NAISTELE AVAMEELSELT! Raivo Juhanson: hakkasin armastust kartma, sest see võis mulle jälle haiget teha!
MEES NAISTELE AVAMEELSELT! Raivo Juhanson: hakkasin armastust kartma, sest see võis mulle jälle haiget teha!

MEES NAISTELE AVAMEELSELT! Raivo Juhanson: hakkasin armastust kartma, sest see võis mulle jälle haiget teha!

Raivo Juhanson

Telliskivi loomelinnaku Vaba Lava ootab 6. mail naisi suurseminarile “Mehe sügavam tõde”, kus mehed räägivad naistest ja endist, julgedes võtta vastutust ja olla ise. Otse ja ausalt avavad nad sadade naiste ees enda rolle abikaasade, isade ja poegadena.

“Minu esimene kogemus oli see, et ma armusin imelisse naisesse. Ma olin noor, avatud, puhas, ilma kogemusteta. Ja see naine pakkus mulle sellist kogemust, et pettis mind oma parima sõbraga,” räägib meditatsiooniõpetaja ning enesearengunõustaja Raivo Juhanson, kes sõdis pärast seda vahejuhtumit naistega terve elu. “Ma kapseldusin, ma hakkasin kartma. Ma hakkasin kartma ka uut armastust, sest see võis mulle jälle haiget teha.”

“Ma sulgusin ja otsisin naistest pigem kiiret naudingut, kasutades neid ära ja manipuleerides nendega,” meenutab Juhanson aastaid, mil ta ei osanud käituda teisiti kui naistele väga palju haiget tehes. “Aga täna ma võin öelda, et olen tänulik igale naisele, kes mu elus on olnud, sest ta on aidanud mul saada selleks, kes ma täna olen – läbi erinevate kogemuste.”

VAATA VIDEOT!

“Mehe sügavam tõde” on järg eelmise aasta sügisel toimunud üliedukale meestele suunatud avalikule arutelule “Vaba mehe tee”. Kuna naiste huvi seminari vastu oli juba siis väga suur, otsustati korraldada suurseminar meestelt naistele. Esinema on kutsutud vaid need mehed, kes julgevad olla avatud ja ausad iseenda tõdedega, mis on saavutatud isiklikult kogetud rõõmude ja valude kaudu.

Meeste sügavamat tõde aitavad nähtavale tuua: 

  • Dave Benton – 2001. aasta eurolaulu võitja ja reikimeister.
  • Alar Ojastu – koolitaja, kelle peamine fookus on inimese arengul organisatsioonis. Ta on litsentseeritud teadvelolekuõpetaja ning käsitleb sügavuti stressi-, tööõnne- ja meeskonnateemasid.
  • Kaido Pajumaa – Motivaatori juhtide ja meeskondade koolitaja, meditatsioonide ja jooga praktiseerija.
  • Rain Tunger – mitmete restoranide osanik, Raadio 2 saatejuht, šamaanipraktikateaustaja ja mediteerija.
  • Ville Jehe – üks Delfi asutajatest ja loomemajanduse arendaja, Eesti Arengufondi nõukogu esimees, ettevõtja, koolitaja ja vägagi tasakaalus mees.
  • Raivo Juhanson – ettevõtja, jooga- ja meditatsiooniõpetaja ning enesearengunõustaja.
  • Tiit Trofimov – sisekujundaja, ettevõtja, Osho meditatsioonide juht, joogaõpetaja ja sidekoemassaaži terapeut.

Piletid on müügil SIIN!

Head Uudised GoodNews