1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HOIAME KOKKU I Carmen Pritson kutsub üles teisi aitama
HOIAME KOKKU I Carmen Pritson kutsub üles teisi aitama

HOIAME KOKKU I Carmen Pritson kutsub üles teisi aitama

Life coach Carmen Pritson jagas oma Facebookis mõtlemapanevat teksti, olles kodus isolatsioonis. “Me võime ju rääkida, et ära karda, kuid täna kodus isolatsioonis olles sain ma korraga aru, kui jube on olukord tegelikult. Tekkis selline reality call,” kirjutab Carmen.

Carmen kirjutab, et on praegu kodus koos oma perega ja jääb sinna pikaks ajaks. Ta ütleb, et ei muretse oma tervise pärast, see taastub, ent muretseb selle üle, mis juhtub tegelikult perega, kes saab teada, et neil tuleb taas pikaks ajaks end isoleerida.

“Küsimus ei ole ju ammu enam selles, kuidas me viirusega toime tuleme, vaid kuidas need perekonnad ellu jäävad,” kirjutab ta. “Minu üleskutse võib olla täna naiivne, kuid ehk on see abiks kellelegi, kes on kaotanud töö või kodu või lausa eneseusu edasi elamiseks.”

Nii et Carmen jagas üleskutset: anname üksteisele teada, kuidas saaksime kasulikud olla ja samas leiame inimesi, kes saaksid meile kasulikud olla.
Hoiame üksteist kasulikuna ehk siis väärtuslikuna! Sinu oskust võib kellelgi väga vaja minna, aga sa lihtsalt ei tea seda.

Carmeni postituse alla saab kirjutada, milles oled osav, mida oled õppinud ja kuidas saaksid kedagi aidata.

Vaata postitust SIIT!

Head Uudised GoodNews