1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Populaarne sisulooja Victoria Villig: valin uusi inimesi oma ellu väga kriitiliselt, sest neil võib olla teine tagamõte
Populaarne sisulooja Victoria Villig: valin uusi inimesi oma ellu väga kriitiliselt, sest neil võib olla teine tagamõte

Populaarne sisulooja Victoria Villig: valin uusi inimesi oma ellu väga kriitiliselt, sest neil võib olla teine tagamõte

Millist elu elavad Eesti rikkurite järeltulijad? Eile oli TV3 saates “Duubel” külas Eesti ühe edukaima ettevõtja tütar Victoria Villig, kes paljastab, kui palju kulda ja karda on tema elus tänu jõukale perele ning kui palju tuleb ise vaeva näha.

Victorial on kaks pangakontot ning neiu ei soovi avaldada, kui palju raha seal on. “Pean selle saladuskatte alla jätma, muidu pole müstilisust,” naerab ta.

Sotsiaalmeedia ja Youtube on tema igapäevatöö, millele lisaks teeb ta koostööd erinevate brändidega Instagramis. Üllatuslikult aga tunnistab ta, et Youtube’i vaatamiste pealt teenib ta vähe.

“Kui alustasin videote tegemist, ei teadnud ma, et sellest võiks saada karjäär või et sellega saaks isegi raha teenida,” selgitab ta.

Victorial on teadugipärast ka äärmiselt tuntud isa Markus Villig, kes on üks Bolti kaasasuajatest ja äärmiselt jõukas mees. Victoria sõnul tema lähedasemaid tuttavaid see ei mõjuta, aga nii mitmedki inimesed on proovinud tema kaudu tema isani jõuda. Ise aga on ta isalt peamiselt just julgustust ja nõu saanud, et ettevõtluses edukas olla.

“Võtan vähe uusi inimesi enda ellu ja jään pinnapealseks, sest alati on oht, et neil on teine tagamõte. Olen väga kriitiline,” lisab ta.

Täispikka intervjuud vaata juba videost!

Head Uudised GoodNews