1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LEIA ENDA JAOKS AEGA I Terapeut Liis Kuurme korraldab aastase coaching-programmi
LEIA ENDA JAOKS AEGA I Terapeut Liis Kuurme korraldab aastase coaching-programmi

LEIA ENDA JAOKS AEGA I Terapeut Liis Kuurme korraldab aastase coaching-programmi

Terapeut Liis Kuurme jagas oma Facebooki lehel videot, kus räägib uuest aastasest coaching-programmist. “Inimestel on võimalik tulla üks kord kuus kohtumisele tunniks-pooleteiseks, et võtta endale see aeg ning vaadata, mis toimub enda sees,” räägib Liis. Valida saab 14 erineva valdkonna vahel, millega kuu jooksul tegeleda, sõnastada eesmärgid, vaadelda hetkeolukorda ja aru saada alateadvustasandil, miks on see probleem selles eluvaldkonnas pikalt üleval olnud ja miks see pole lahenenud.

Teistsugune sügis

“Ma väga-väga loodan ja kogu südamest soovin, et teie suvi on olnud piisavalt kosutav ja mõnusalt soe selleks, et toibuda ja taastuda kõigest sellest, mis toimus kevadel. Igal juhul võib öelda, et terve maailm on täna teistsugune kui varem, kõik inimesed on natuke teistsugused kui varem. Mul on põnev jälgida seda, millised muudatused on toimunud inimestes tervikuna,” räägib terapeut Liis Kuurme. “Paraku tuleb tunnistada, et mina suvel ei puhanud, vaid tegin tööd. Aga see töötegemine oli minu jaoks ennekõike huvitav protsess, nägemaks seda, mis on toimunud meie inimkonna tasandil kogu koroonaviiruse ja eneseisolatsiooni taustal.”

Liis on vahepeal kirjutanud mitu erinevat artiklit, teinud videoblogi ning ühe blogipostituse, rääkinud nendest teemadest ka raadios. Neid kõiki saab tagantjärele kuulata ja vaadata Liisi kodulehelt.

Aeg süübida iseendasse

Sügis on Liisi sõnul sel aastal teistsugune ning seda enam tasub võtta endale see aeg, et endasse süübida. “Loodan, et uus hooaeg toob teile palju inspiratsiooni ja võimalusi tulla oma mugavustsoonidest välja, avastada ja õppida ennast tundma natuke teise nurga alt kui tavaliselt,” räägib Liis videos.

Hea võimalus selleks on Liisi coaching-programm, mille eesmärk on koostada tegevuskava, mida järgneva kuu jooksul koduste ülesannetega analüüsima asutakse. Aastase programmiga saab liituda ükskõik millal.

Kes on aastasest coaching-programmist huvitatud, saab Liisiga ühendust võtta e-maili teel  liis@timewaver.ee või telefonil 56217447

Head Uudised GoodNews