1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TEE OMA ELULE DETOX I Vabastav hingamine aitab puhastada kõiki eluvaldkondi
TEE OMA ELULE DETOX I Vabastav hingamine aitab puhastada kõiki eluvaldkondi

TEE OMA ELULE DETOX I Vabastav hingamine aitab puhastada kõiki eluvaldkondi

Tallinnas algab 30. septembrist kaks korda kuus kell 18 Tasakaalukeskuse 10 korra hingamissari “Sinu elu detox”, mida toetavad väekad kristallid.

“See ei ole juhuslik, et just praegu selle teemaga jätkame. Praegune aeg on oluline muutusteks nii sisemiselt kui ka väliselt ja ikka selleks, et midagi uut ja paremat saaks ellu tulla. Mitte ainult meie keha või kodu ei vaja detox-puhastust, vaid kogu meie elu ja kõik meie eluvaldkonnad,” tutvustab hingamissarja hingamisterapeut Monika Palm.

Kui üks eluvaldkond ei toimi, võib see Monika sõnul uskumatult palju mõjutada ka teisi eluvaldkondi. Tehes detoxit oma sisemaailmale, saab vabaks lasta sisemised takistused, mis pole lubanud vabaneda toksilistest suhetest, muuta elu külluslikumaks, tervist paremaks või saada paljudest asjadest teadlikumaks. Kõigest selles ja paljust muust räägitaksegi algavas hingamissarjas.

Hingama võivad minna nii uued kui vanad hingajad, osaleda saab kas ühel või kõigil hingamiskordadel, sõltuvalt sellest, kui suurt puhastust elus teha soovitakse. 30. septembril on kohtumise alateemaks “Mentaalne detox”.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews