1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I Liis Kuurme: soovin sulle hinnanguta ja piirangute vaba pisiasjade imetlemist igasse päeva
VIDEO I Liis Kuurme: soovin sulle hinnanguta ja piirangute vaba pisiasjade imetlemist igasse päeva

VIDEO I Liis Kuurme: soovin sulle hinnanguta ja piirangute vaba pisiasjade imetlemist igasse päeva

Infovälja- ja sagedusterapeut Liis Kuurme peab oluliseks looduses viibimist, mis aitab taastada sisemise vaikuse ning paremini märgata pisiasju, mis lärmakas maailmas tahaplaanile jäävad.

“Vahel on huvitav käia looduses, ainuüksi seetõttu, et näha ja märgata seda, mis toimub meie ümber,” räägib Liis oma videoblogis. “Oma igapäevastes tegevustes ei märka me tihtipeale pisiasju, just looduses on need pisiasjad see, mis meid võlub, seal meie tajud justkui teravnevad ja me märkame, kuuleme.”

Liisi jaoks jaoks on see ennekõike huvitav, et just seal saabub seesmine vaikus ja kui minna loodusesse natukene pikemaks ajaks kui lihtsalt lühikesele jalutuskäigule, avastab ma tihtipeale seda, et mu meel ongi vaikinud, mõtted on hajunud, ma suudab isegi paremini hingata, paremini märgata. Ennekõike mere ääres on võimalik ju kopsud korralikult õhku täis hingata, lubada enda sellel sügaval peidus olnul ennast avastada.

“Vaata, kui sina teinekord mere äärde satud, ole tõeliselt kohal, märka seda, et iga laine on erinev, iga kivi ja ka liivatera on ju erinev, millist maailma need enda sees hoiavad, on minu jaoks väga suur asi,” räägib Liis. “Meri oma avarusega on üsna põneva iseloomuga ning ka minu jaoks on tohutult austusväärt, et teda ilma igasuguse hinnanguta lihtsalt imetleda. Soovin ka sulle seda hinnanguta ja piirangute vaba pisiasjade imetlemist igasse päeva.”

Kui sul on kahtlus, kas inimesel on võimalik oma hirmu või mustreid ka kunagi muuta, siis mõtle ometi looduse kordumatule võimekusele ja erisusele.

Head Uudised GoodNews