1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VEEBIKONTSERT I Nõmme linnaosa üllatab emasid veebikontserdiga
VEEBIKONTSERT I Nõmme linnaosa üllatab emasid veebikontserdiga

VEEBIKONTSERT I Nõmme linnaosa üllatab emasid veebikontserdiga

Täna kutsub Nõmme linnaosa valitsus kõiki emasid ja vanaemasid südamlikule kontserdile. Tegemist on Nõmme ajaloo esimese veebikontserdiga, millest saavad kõik soovijad osa Facebooki vahendusel.

Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis nentis, et praeguses eriolukorras on kõigi elu veidi peapeale pööratud. „Sel aastal ei saa emadepäeval võtta ette lastega ühist spaa nautimist ega kino-teatri-kontserdi külastust,“ rääkis linnaosavanem. „Nii tulebki emadepäeva tähistada veidi teisel moel ning selleks kutsume kõiki pühapäeval osa saama Nõmme ajaloo esimesest veebikontserdist, millega avaldame tänu ja austust emadele. Tahame Nõmme linnaosa valitsuse poolt sel teismoodi emadepäeval pidada meeles kõiki armsaid-kalleid emasid ja vanaemasid ning pühendada neile ühe kauni ja südamliku pooltunni hea muusika seltsis, mida saab nautida kodust lahkumata. Olge hoitud ja kaitstud,” lõpetas linnaosavanem.

Nõmme linnaosa emadele pühendatud veebikontsert toimub täna kell 11:00 Nõmme Facebooki lehel. Kontserdil esineb armastatud muusik Jakko Maltis ja oodata on ka üllatuskülalist. Sündmust saab veebist ka hiljem järele vaadata.

Emadepäev on ka lipupäev ja Nõmme linnaosa valitsus tuletab linnaelanikele meelde, et sel päeval võiksid emade auks majadel ka lipud lehvida.

Head Uudised GoodNews