1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Satyadev Barmani ja Michael Becki kontsert-rännak
Satyadev Barmani ja Michael Becki kontsert-rännak

Satyadev Barmani ja Michael Becki kontsert-rännak

Paljude armastatud mantravõlur ja imeline veedadeõpetaja Satyadev Barman on taas Eestisse tulemas, sedakorda väga hea sõbra ja muusiku Michael Beckiga.

Esinemised Tallinnas Oaasis 25. ja 26. aprillil saavad olema pühendatud lauludega, tervendavate mantratega ja pühade veedaõpetustega, sisevaatluste ja vaikusega.

Barmani ja Becki projekt “Full Circle” ühendab endas muusikat, tseremooniaid, mantraõhtuid ja satsangivormis tõeotsinguid. Mõlemad on talendikad muusikud ja oskuslikud ruumihoidjad. Nad jagavad suurt sõprust igapäevaelus ning on pühendanud elu muusikale ja pühaduse igapäevaellu toomisele, kõike seda läbi muusika, tseremoniaalse töö, pere, sõpruse ja autentse kohalolu.

Tseremoniaalne kontsert on kutse sukelduda sügavale iseendasse – teekond, mis on kantud imelisest ja märkamatust ida ja lääne kultuuride põimumisest. Michael oma pehme ja haavatava loomingu ja jagamisega, mis on inspireeritud aastatepikkusest tööst iseendaga koostöös eri põlisrahvaste traditsioonidest pärit tervendajatega. Ja juba paljudele eestlastele tuntud imeline Satya koos oma mesimagusa seguga mantratest, vedantateadmistest, joogast, südamelauludest ja teadmistest, mis lõputust India iidsest veedalikust traditsioonist kantud.

Pensionäridele ja eelkooliealistele tasuta.

Head Uudised GoodNews