1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Robin Sharma seminari piletid on välja müüdud
Robin Sharma seminari piletid on välja müüdud

Robin Sharma seminari piletid on välja müüdud

Piletid Tallinnas 5. novembril toimuvale seminarile Better You on välja müüdud.

Better You on Eesti suurim seminar: selle toimumispaik Saku suurhall mahutab seminarivormis 6000 inimest.

„Ühelt poolt on üllatus suur, et piletid juba paar nädalat enne sündmust ära osteti, teiselt poolt aga ootuspärane, sest on näha inimeste suurenevat soovi elus muutusi teha ja paremini endaga kontakti saada. Lisaks andis suure panuse, et teeme seda sündmust koostöös JCI maailmakonverentsiga, mis toob Eestisse inimesi rohkem kui sajast riigist ja mille kaudu pooled piletid kohe ära läksid,“ ütles seminari korraldava Edu Akadeemia juht Roland Tokko.

Seminaril kõnelevad Robin Sharma, Eric Edmeades, Peep Vain ja Marlen Annabel Kubri. Samuti on oodata muusikalisi vahepalu, mis on kooskõlas koolituse sisuga ja aitavad veelgi mõnusama keskkonna luua.

Võrreldes tüüpilise rokibändiga on Sharma vajadustenimekiri tagasihoidlik. Tegemist on professionaaliga, kes kannab hoolt nii oma vaimse kui ka füüsilise tervise eest. Seetõttu leiab nimekirjast privaatse green room’i, kus peavad leiduma munavalgeomlett, kohv ja vesi, lisaks turvamees, kes teda ruumist lavale ja tagasi eskordib.

„Pidev enesearengu ja oma sisemaailmaga teadlik tegelemine on sama oluline nagu enda pidev pesemine. Kui seda pidevalt ei tee, siis hakkab see tundma anda ja paistab ka teistele välja. Enda pidev arendamine tõstab õnnetunnet ja aitab paremini läbi saada nii enda kui kõigi teistega, kellega elus kokku puutume,“ sõnas Tokko.

Head Uudised GoodNews