1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Venemaa selgeltnägija ja teadlane Natalja Onufrijeva räägib Tallinnas haigusi põhjustavatest emotsioonidest
Venemaa selgeltnägija ja teadlane Natalja Onufrijeva räägib Tallinnas haigusi põhjustavatest emotsioonidest

Venemaa selgeltnägija ja teadlane Natalja Onufrijeva räägib Tallinnas haigusi põhjustavatest emotsioonidest

Venemaa tunnustatud selgeltnägija ja teadlane Natalja A. Onufrijeva peab Tallinnas 28. oktoobrist 3. novembrini rea loenguid.

Vahel on niigi raske, aga siis tabab veel raskekujuline haigus, mis viimasegi elurõõmu viib. Tekib küsimus: miks see tekkis? Siis tuleb vaadata isiklikku pudrukassi. Milliseid valikuid teed, kui on elus raske? Jääd rahulikuks ja hakkad elu korrastamisega tegelema või asud hoopiski kõiki ja kõike kiruma ja suunad energia negatiivse emotsiooni kasvatamiseks?

On olemas mitmeid emotsioonidekombinatsioone, mis raudkindlalt tekitavad kehas raskema haiguse või vähi. Kuidas need tekivad ja millised kombinatsioonid need on, sellest räägib Natalja loengus “Vähki ja teisi raskeid haigusi põhjustavad emotsioonid”. Kuidas neist hoiduda ja elu ka kõige raskemal hetkel siiski tervenemise ja rahulolu poole liikuda? Kuidas elu taas rööpasse saada?

Need on tavaliselt erinevad kombinatsioonid negatiivsetest emotsioonidest, mis satuvad kokku kindlas järjestuses. Tegemist on programmidega, mis oma tekkel kutsuvad inimkehas esile haigusi. Negatiivsete emotsioonide kõige ohtlikumad kombinatsioonid aktiveerivad inimkehas vähi, südamerabanduste, insultide ja viljatuse programmid jpm.

Natalja A. Onufrieva on Moskva Rahvusvahelise Intuitiivteaduste  ja Energiapsühholoogia Akadeemia president, erialalt kliiniline psühholoog ja psühholoogia doktor.

Suurema osa oma elust on väekas naine pühendanud inimeste abistamisele ja inimvõimete uurimisele. Tema tööd on saavutanud ülemaailmset edu ja pälvinud hulgaliselt rahvusvahelisi ja mainekaid auhindu.

Nimetuse “Venemaa Hõbedane Haldjas” sai Natalja maailmakuulsast selgeltnägijalt Vangalt.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews