1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LUGEMISSOOVITUS I Raamat, mis viib sind kundalini jooga maagilisse maailma
LUGEMISSOOVITUS I Raamat, mis viib sind kundalini jooga maagilisse maailma

LUGEMISSOOVITUS I Raamat, mis viib sind kundalini jooga maagilisse maailma

Eestlasest joogaõpetaja Liina Ravneet Elviku raamat “Kundalini jooga” viib sind kundalini jooga maagilisse salamaailma – õpetuste juurde, mis olid kunagi kättesaadavad vaid valitsejatele, kuid nüüd on avatud teenima igat inimhinge.

Iidsed joogatarkused õpetavad lugejale, kuidas elada siin maailmas õnneliku, elurõõmsa, terve, armastava ja kartmatuna, mõista ja hoida harmoonilises tasakaalus keha, meelt ja hinge ning suhteid iseenda ja teistega. Mida süüa, et tervis oleks tugev ja meel erk.

Raamat “Kundalini jooga” tutvustab spetsiaalseid joogatehnikaid ja tööriistu, maalib pildi joogalikust elamise kunstist, õpetab valmistama keelt- ja kõhtu silitavaid joogatoite ning näitab ette kümme harjutusseeriat ja kümme meditatsiooni. Raamatust saab teada, miks naine on 16 korda tugevam kui mees, mida teha 84 klaveriklahviga oma suulaes ja kuidas anda lihtsa sõrmeasendiga endale lisaportsjon kannatlikkust. Lisaks räägib raamatu, miks on meie kaugeim reis ainult 20 cm pikkune, kuidas alandada spetsiaalse hingamisega palavikku ja teha kolme minutiga ajule taaskäivitus. Veel leiab näpunäiteid ja praktilisi harjutusi, kuidas laadida end energiaga, visata seljast stressirüü, avada külluse ja elurõõmu kraanid ning palju muud põnevat.

Raamatu autor Liina Ravneet Elvik korraldab Urban Yogini õnnelaboratooriumis 26. oktoobril ka töötoa „Naise 11 kuupunkti.

Kuidas on võimalik olla ühel päeval väest pakatav maailmavallutaja ja järgmisel päeval ebakindel kurbuse kehastus? Vahel võib tunduda, et naise emotsionaalne repertuaar on hoomamatu ja ohjamatu.

Iidne joogateadus räägib 11 maagilisest punktist naise kehal, mis peegeldavad naises Kuu pidevas muutumises olevat olemust ja muudavad naise sügavalt tundvaks-tajuvaks ning emotsionaalselt muutlikuks-voolavaks olendiks. Kuupunkte peetakse naisenergia väekohtadeks ning teadlikkus neist võimaldab naisel teadlikult kasutada ja juhtida oma energiat ja emotsioone ning oluliselt suurendada harmooniat ja väge oma elus.

Töötuba kestab 4 tundi koos lühikese tee- ja snäkipausiga. Teooria vaheldub praktiliste kundalini jooga harjutustega, nii et soovitav on panna end mugavalt (ja soovitavalt heledates toonides) riidesse.

Kaasa palutakse võtta pendel või sõrmus keti otsas ning kirjutusvahend märkmete tegemiseks. Kõik muu vajalik on kohapeal olemas.

Töötoas räägitakse: 

Naise olemusest ja energia omapäradest, mis on kuupunktid, kus nad asuvad ja mida nende teadvustamine naisele kingib emotsionaalseks, füüsiliseks ja mentaalseks heaoluks. Koos leitakse igaühe individuaalse kuupunktimustri ehk liikumisjärjekorra ühest punktist järgmisesse ja käiakse läbi iga kuupunkti positiivse-, neutraalse- ja varjukülje. Lisaks õpitakse selgeks iga punkti jaoks tasakaalustav meditatsioon või harjutus.

Rohkem infot leiab SIIT

Head Uudised GoodNews