1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Reedel Eestis esinev Mitsch Kohn: kui muusikat kasutada hästi, muudab see maailma paremaks kohaks
Reedel Eestis esinev Mitsch Kohn: kui muusikat kasutada hästi, muudab see maailma paremaks kohaks

Reedel Eestis esinev Mitsch Kohn: kui muusikat kasutada hästi, muudab see maailma paremaks kohaks

Sel reedel toimub MUBA õpilasesinduses klaverikontsert Mitsch Kohniga ja Kuu Elina luulega. Mitsch esines kevadel I AM ALIVE kontserdil koos bändiga, nüüd külastab ta Eestit soolokontserdiga.

Foto: Silver Siilak

Mitsch kirjutab ja produtseerib muusikat Hollywoodi filmidele ja kuulsatele bändidele. Tema muusikat võiks võrrelda Ludvigo Einaudi muusikaga.

Foto: Silver Siilak

Mitsch usub, et muusika aitab jõuda tõeni enda sees. „Kõik meie ümber on vibratsioon ja kõla. Ning heli luues mõjutame väga oma energiavälja. Muusika võimendab kõike – emotsioone, tundeid, rõõmu, hirmu, kõrget vibratsiooni, aga ka halba,“ ütleb ta.

Kõik meie ümber on vibratsioon ja kõla. Ning heli luues mõjutame väga oma energiavälja.

Foto: Silver Siilak

Mitsch põhjendab, et viimane tähendab, et muusika ei muuda tingimata maailma paremaks paigaks. Kuna see on nii võimas tööriist, kasutatakse muusikat ka kurjasti ära. Aga kui seda tööriista kasutada hästi, muudab see maailma paremaks kohaks.

Ta usub, et meie õnn elus oleneb sellest, kas me otsustame vaatamata kõigele elus olla õnnelikud. Ta selgitab, et tavaliselt kui oleme õnnetud, ei võta me vastu seda, mida elu meile pakub. Võib olla kehv päev, aga me võime selle üle ikka rõõmustada ning olla avatud heale, mida halvas olukorras ehk ei näe.

Meie õnn elus oleneb sellest, kas me otsustame vaatamata kõigele elus olla õnnelikud.

Foto: Silver Siilak

Mitsch ütleb, et kõige olulisem on aga olla enda suhtes aus ja aktsepteerida, et elus ei ole midagi püsivat – on väiksed ja suured lained ning iga lainega on võimalus näha varjatud mustreid ja alla surutud emotsioone, neid aktsepteerida, alistuda, minna lasta ja armastada.

Head Uudised GoodNews