1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TÖÖTUBA TALLINNAS I Laupäeval toimub vaba eneseväljenduse töötuba Mitsch Kohniga
TÖÖTUBA TALLINNAS I Laupäeval toimub vaba eneseväljenduse töötuba Mitsch Kohniga

TÖÖTUBA TALLINNAS I Laupäeval toimub vaba eneseväljenduse töötuba Mitsch Kohniga

Juba sel laupäeval toimub City Yoga Studios vaba eneseväljenduse töötuba Saksa helimaagi, helilooja ja filmimuusika produtsendi Mitsch Kohniga. Tema unikaalsed klaveri- ja häälepõhised helitervendusrännakud rulluvad lahti orgaaniliseks muusikaliseks olevikuhetke väljenduseks. Töötoa korraldaja Tiit Trofimov ütleb, et tema muusika on sild sisenemaks sisemaailma ja loovusesse ning see aitab luua ühendust teadvuse kõrgemate dimensioonidega.

Mitsch Kohn. Foto: Silver Siilak

Saadab inimesi nende enesteadlikkuse teel

Mitsch saadab inimesi nende eneseteadlikkuse, enesetervendamise ja vabaduse teel oma “ekstaatilise siseuniversumi” töötubades/retriitidel ning saadab teisi tervendajaid ja õpetajaid erinevatel erialadel üle maailma.

Heliloojana kirjutab ta oma ainulaadset muusikat nii oma klaverile kui ka filmidele ja orkestrile. Ta on võitnud mitmeid heliloomingu auhindu Saksamaal, USA-s ja Suurbritannias.

Oma intuitiivsetel live-kontsertidel mängib ta kas üksi või siis koos selliste artistidega nagu: Estas Tonne, Netanel Goldberg, Mirabai Ceiba, Awaré, Sascha Alexander Vaymer ja paljud teised.

Foto: Silver Siilak

Mis töötoas toimub?

Töötuba „Vaba eneseväljenduse aktiveerimine“ aitab osalejatel kohtuda iseendaga ja saavutada vabadus läbi julge ja vaba enese väljendamise.

Mitsch tõdeb, et tavaliselt me mängime rolle ja sageli ei vasta need rollid meie autentsele olemusele, meie tõele. See põhjustab palju ennastsaboteerivaid mustreid, hirme, ebatervislikke eluviise, pettumust ning ülekoormatud ja kurnatud enesetunnet.

Mitsch Kohn. Foto: Silver Siilak

„Selles töötoas kohtame intuitiivselt oma ainulaadset tõde, mängime oma enesepiirangute ja uskumustega ning lubame endal väljuda kontrollitud mugavustsoonist, igaühe jaoks tema ainulaadsel viisil. Me aktiveerime oma hääle, oma intuitiivse kehakeele, oma värava vabadusele ja õnnele – lihtsalt teadvustades, mis on ja lastes maagial juhtuda. Sa näed läbi oma mustrid, kohtud oma hirmudega ja leiad lihtsaid viise nende tõeliseks ja täielikuks väljendamiseks… ning lubad endal särada oma täieliku kohaloleku ja ainulaadse iluga,“ kirjeldab ta.

Selles töötoas kohtame intuitiivselt oma ainulaadset tõde, mängime oma enesepiirangute ja uskumustega ning lubame endal väljuda kontrollitud mugavustsoonist, igaühe jaoks tema ainulaadsel viisil.

Mitsch Kohn avab töötoa korraldaja sõnul osalejatele armastava ja kutsuva ruumi, kus nad saavad teadvustada ja lahti lasta oma blokeerivaid mustreid minutitega, vabastada pinged ja hirmud ning uurida enda ainulaadse väljenduse tõelist väge… Tema ainulaadne töö on täielikult intuitiivne ning iga töötuba on erinev, vastavalt grupi vajadustele. Kõige olulisemateks komponentideks on siin hääle ja keha aktiveerimine, vaikus ja intuitiivne muusika.

  • Rohkem infot leiab siit!
Head Uudised GoodNews