1. Avaleht
 2. GoodNews TV
 3. VIDEO I Jan Uuspõld: olen tänulik kõige eest, mis on!
VIDEO I Jan Uuspõld: olen tänulik kõige eest, mis on!

VIDEO I Jan Uuspõld: olen tänulik kõige eest, mis on!

Jan Uuspõld viis 25. novembril Rõõmufestivalil läbi stand-up comedy. Sündmus oli alkoholivaba, sest just nii saavad inimesed tunda ehedat rõõmu. Jan rääkis alkoholist, tänutundest, kultuurist ja naljast.

JAN UUSPÕLD:

 • Meie kehad tegelikult ei talu alkoholi, mitte kõik, aga enamustel on see nii.
 • Jube lihtne on öelda, et ära joo, aga jube keeruline on seda teha.
 • Kui sa ei taha juua, aga ometi jood, siis tuleb otsida seltskond, kus ei jooda.
 • Kui mul oli kunagi elu ja surma küsimus ja ma otsustasin, et ma tahan ellu jääda, siis ma otsustasin lõpuks, et ma proovin palvetada. Ja ma saavutasin sellega mingi siiruse astme – see toimis. Minuni jõudsid inimesed, kes vahetasid välja vana seltskonna.
 • Tänamine on hästi oluline!
 • Me peame oma luuletajaid hoidma, nemad oskavad ära sõnastada vaimseid asju, mis meid tegelikult hoiavad ärksa ja vabana.
 • See võib olla meie enda teadvuse tasand, mida me joomisega ähmastame.
 • Ma olen tänulik kõge eest, mis on!
 • Stand-up’id on mul muutnud nii südamlikuks – seal on palju nalja ja südamlikkust. Mind muudab rõõmsaks, kui ma saan inimestega koos süüa, juua ja südamest naerda, mida juhtub iga kord, kui mul on stand-up. Ma olen rõõmus, kui mul on inimesi, kellega koos ma saan naerda!
Head Uudised GoodNews