1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ONLINE ÜRITUS I Kuidas olla kingitus kogu maailmale? Kuidas see käib?
ONLINE ÜRITUS I Kuidas olla kingitus kogu maailmale? Kuidas see käib?

ONLINE ÜRITUS I Kuidas olla kingitus kogu maailmale? Kuidas see käib?

Õnnekoolitaja ja Access Consciousness vahendaja Kadri Karilaid viib laupäeval 2. mail kell 20.00-21.30 läbi online ürituse, kus kasutatakse ülivõimsaid lihtsaid tööriistu, et sa julgeksid end näha kui kingitust.

“Küsin sinult. Millist Maailma sa näha soovid? Millist tulevikku sa ihkad? Mis siis, kui sina oled kingitus, kes oma olemasoluga seda loob?” kirjutab Kaidi ürituse lehel.

Vali ennast!

Paljud inimesed arvavad, et nad on ju tavalised ja ei ole midagi erilist. “Mis siis, kui sina oled olnud alati, oled praegu ja tulevikus kingitus? Kas valid enda kui kingituse vastu võtta?” küsib Kaidi. “Ainus asi, miks sa pole tahtnud, julenud või osanud näha ennast kui kingitust on see, et sa oled silmipimestavalt kaunis, lahke ja võimas olevus ja Maailm kindlasti muutuks, mida sa arvad, et ei tohi juhtuda.”

Kingi endale see õhtu

Üritusel võib osaleda nii otse kui ka järelvaatamisena hiljem, kui sel õhtul pole võimalust. Üritusel osalemine maksab vaid 5 eurot, kuid saadud energiatõmme ja kingitus on hindamatu väärtusega. Kingi see üks õhtu iseenda jaoks.

Tutvu üritusega lähemalt SIIN!

Registreeri üritusele SIIT!

Head Uudised GoodNews