1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HIRMUST EDASI I Teadliku hingamise õhtune kursus „Hirmust edasi – astudes edasi omas tões“
HIRMUST EDASI I Teadliku hingamise õhtune kursus „Hirmust edasi – astudes edasi omas tões“

HIRMUST EDASI I Teadliku hingamise õhtune kursus „Hirmust edasi – astudes edasi omas tões“

Hirm ja ärevus juhivad meid läbi elu varjatult allavoolu ja praegu on see äkitselt seoses maailmasündmustega kerkinud üles pealispinnale. Paljud meist on kogenud hirmu kaotada kõike, mis on kallis ja tähtis – selleks võib olla hirm kaotada oma sissetulek, perekonnaliige, aga ka hirm üksinduse või oma tervise pärast. Kui oleme hirmu (kortisooli) mõju all, siis meie meeles keerlevad lood, mis tulevikus võivad juhtuda ning meie keha muutub kangeks, tekivad impulsid, mis ei lase meil tunda tundeid, tuimestavad meie kehasid (vallanduvad opioidid) ega lase mõista, mis tegelikult toimub ning ei lase meil tõeliselt elada.

Hirm ja ärevus juhivad meid läbi elu varjatult allavoolu.

“Nendel kolmetunnistel kogunemistel me avame end ja kohtume oma hirmudega. Me teeme seda läbi teadliku hingamise sinule sobivalt ja turvaliselt. Me vaatleme küsimust – mis oleks, kui me kasutaks seda kogemust kui portaali kasvuks ja tervenemiseks. Me ei suru maha valu, mida me tunneme oma elus. Me astume turvaliselt sammu edasi, jõudes sügavama äratundmiseni. Läbides selle nihke, saame teadlikult väljakutsetes hakata viljelema sügavamat rahuseisundit ja enesearmastust,” räägib kursuse juhendaja Heiki Tomson.

Selle kursuse jooksul saab diskreetselt ja turvaliselt käsitleda kõigi osalejate hirmu ja ärevusega seonduvaid elulisi teemasid. “Meil on toetav keskkond, sind juhendab personaalselt oskustega hingamisterapeut, vaatlemaks hetkel aset leidvat konflikti ja sealt juhatatakse sind edasi, et leida sügavam ja ausam ühendus enda ja vabadusega. Sellel kursusel õpid sa jääma sügavamale kohalolusse sellisel viisil, et sa tunned oma tunnete tekkimist ja samaaegselt õpid teadlikult oma väes vastama, mitte reageerima,” ütleb Heiki.

Mida sa õpid:

  • Kuidas teadlikult hingates kohtuda väljakutsetega vapralt ja targalt
  • Kogemuslikku mõistmist, miks hirmu ärahoidmine on kaotuse strateegia ja kellegi või millegi teise võidu strateegia
  • Kuidas ärevust, kui sunnitud harjumuslike käitumiste aktivaatorit, hingamisega välja lülitada
  • Kuidas elada ebakindluses, leidmaks maandavat väge iseeneses

Rohkem infot leiab SIIT!

Kuupäevad: 12., 13., 14., 19., 20., 21. mai

Algus: 18.30

3 tundi

Maksumus: 144 eurot, alates 10. maist 199 eurot

Juhendatud Heiki Tomsoni poolt

Head Uudised GoodNews