1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. NÄOJOOGA VEEBISEMINAR I Kuidas tõsta põselihast?
NÄOJOOGA VEEBISEMINAR I Kuidas tõsta põselihast?

NÄOJOOGA VEEBISEMINAR I Kuidas tõsta põselihast?

Näojooga treener ja MaiWistiku asutaja Mai-Liis Kivistik korraldab 23. augustil praktilise näojooga veebiseminari, kus võetakse fookusesse allavajunud põsketega võitlemise. Mai-Liis jagab praktilisi harjutusi, mis aitavad taastada põskede toonuse ning muuta need jälle täidlasemaks ja nooruslikumaks.

Foto: GoodNews

Mis on näojooga veebiseminar?

Mai-Liis selgitab, et näojooga on tõhus meetod, mis ühendab keha ja näohoolduse, aidates taastada nooruslikku ilmet ilma invasiivsete protseduuride ja kreemideta. Sellel veebiseminaril keskendutakse allavajunud põskedele, et anda osalejatele tõhusaid harjutusi, mis tõstavad enesekindlust ja toovad naeratuse põskedele.

Foto: GoodNews

Mida osalejad veebiseminaril õpivad?

  • Praktilised näojooga harjutused põskedele
  • Lõbusaid tehnikaid toonuses põskede saavutamiseks
  • Harjumused, mis toetavad põskede vajumist
  • Nõuanded ja vastused sinu küsimustele

Veebiseminar toimub virtuaalselt läbi Zoom-keskkonna.

Kes on Mai-Liis Kivistik?

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistik looja, loodusterapeut, näojooga ja joogaõpetaja ning tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu enesekindlus ja sära tulevad sellest, kuidas sa hoolitsed oma keha eest ning mida sa endale sisse söödad.

Tema teadmised pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi ja võistlustantsuga ning on süvenenud tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013.

Head Uudised GoodNews