1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. LÕUALOTI ERI I Kuidas vabaneda topeltlõuast?
LÕUALOTI ERI I Kuidas vabaneda topeltlõuast?

LÕUALOTI ERI I Kuidas vabaneda topeltlõuast?

Kolmapäeval toimub näojooga treeneri ja MaiWistiku looja Mai-Liis Kivistiku hariv virtuaalne näojooga sündmus, kus keskendutakse näo- ja lõualihaste tervisele. Veebisündmusel uuritakse lähemalt näojooga võlusid ja keskendutakse seekord lõualihaste piirkonnale. Mai-Liis jagab uusi tehnikaid ja harjutusi, mis aitavad parandada ja tugevdada lõualihaseid ning tagada näo nooruslikkust ja elujõudu.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Mis on näojooga lõualoti eri?

Mai-Liis selgitab, et näojooga on suurepärane meetod, mis ühendab keha ja näohoolduse ning aitab hoida loomulikul teel nooruslikkust. Veebisündmusel keskendutakse lõualihastele, mis mängivad olulist rolli meie igapäevaelus. Osalejad õpivad spetsiaalseid näojooga tehnikaid ja harjutusi, mis aitavad lõdvestada lõualihaseid, vähendada pingeid ning taastada näo ilu ja sära.

Näojooga on suurepärane meetod, mis ühendab keha ja näohoolduse ning aitab hoida loomulikul teel nooruslikkust.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Mida sündmusel oodata?

  • Praktilised näojooga harjutused lõualihastele
  • Lõõgastavad massaažitehnikad lõualihaste pinge vähendamiseks
  • Kogenud treeneri juhendamine ja nõuanded
  • Praktilised näpunäited lõualihaste tervise ja heaolu säilitamiseks
  • Võimalus küsida küsimusi ja jagada kogemusi teiste osalejatega

Kes on Mai-Liis Kivistik?

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistik looja, loodusterapeut, näojooga ja joogaõpetaja ning tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu enesekindlus ja sära tulevad sellest, kuidas sa hoolitsed oma keha eest ning mida sa endale sisse söödad.

Tema teadmised pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi ja võistlustantsuga ning on süvenenud tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013.

Head Uudised GoodNews