1. Avaleht
  2. Hingele
  3. NAISELIKU VÄE LEIDMINE! Jumalannad kogunevad Algallikale Väelaagrisse
NAISELIKU VÄE LEIDMINE! Jumalannad kogunevad Algallikale Väelaagrisse

NAISELIKU VÄE LEIDMINE! Jumalannad kogunevad Algallikale Väelaagrisse

Lea Dali Lion14.-17. juulini toimub Algallikal, imelises looduslikus väepaigas Matsalu rahvuspargis, üks ilus ja omapärane laager, milleks on Jumalannade Väelaager.

Mida see tegelikkuses tähendab? “Tõeline naine suudab muuta maailma ja oma sisemise imelise säraga suudab ta panna kõik lähedased enda ümber naeratama. See on naine, kes on iseendaga kontaktis, kes teab oma voorusi, kes on tundma õppinud oma nõrkusi ja kes on teadlik oma müstilisest väest, mida ta kannab ja mille kasutamisest läbi armastuse on kasu tervele maailmale. Jumalannade naiselikkuse laagris õpime tundma läbi pehmete ja armastavate praktikate iseenda naiselikku loovat väge ja selle tervendavat võimet,” tutvustatakse jumalannadele ettevõtmist.

Väelaagri kava järgi õpivad jumalannad kasutama kristallidega tervendamise saladusi ja teevad praktikaid kristallidega, valmistavad endale ingelliku isikliku pühitsusega jumalanna kristallehte, avastavad endas ingelliku väe, õpivad ühendumist inglite ja valgusolenditega ning iseenda tervendamist inglite abiga. Kavas on ka selgeltnägemine, kus tehakse harjutusi selgelttajude avamiseks, räägitakse hingesugulastest ja nende olulisusest ning manifesteeritakse oma ellu kõige täiuslikumat hingesugulast. Lisaks õpetatakse ka kehaga suhtlema, kuulamaks, mida meie keha vajab — sealhulgas oma ideaalkaalu väljaselgitamist.

Laagrit juhendavad ja viivad läbi Ingelliku Reiki õpetaja, selgeltnägija ja spirituaalne tervendaja Triin Anni, muusikaedastaja ja energianautleja Lea Dali Lion, taotantra juhendaja Kristiina Laasi, jooga õpetaja Anastassia Leppikson.

Anastassia Leppikson õpetab energiaid korrastavaid joogapraktikaid. Kristiina Laasi juhendab naisi teemal “Praktikad naiseliku väega ühendumiseks, enda armastamine, nautimine ja aktsepteerimine” ja Lea Dali Lion õpetab teemal “Energeetiline maailm ja õnnistamine, loitsude loomine, energeetiline suhtlus looduse-loomade-inimestega, organid ja nende loomuliku energiavälja taastamine.” Südamesse minemise meditatsioon toimub mere ääres ja lisaks on palju südamliku jagamist ja üksolemist.

Laagris saab täielikult end maisusest välja lülitada, häälestuda puhkuse ja vastuvõtmise lainele ja avada end armastusele, kus lased end kanda loodusel, inglitel, võtad vastu kristallide tervendavat väge ja teed muid sügavaid ja tervendavaid praktikaid. Õhtuti saab nautida saunamõnusid — kaasa tuleb võtta saunaasjad! Ilusa ilma korral saab käia ka mererannas, meri on keskusest paarisaja meetri kaugusel. Lisaks on laupäeval kõigile avatud imeline meditatiivne muusikaõhtu Lea Dali Lioniga, kuhu võib kutsuda kõiki oma sõpru ja tuttavaid, laagris osalejale on kontsert tasuta. Vaata lisainfot SIIT!

Võimalus kokku leppida eraseansse: Triin Anni “Ingellik Reiki, kristallidega tervendamine ja kõrgema mina ja eluülesande kanaldused — suurpuhastus mõtte-tunde ja energiamaailmas; Lea Dali Lioni pendliga mõõtmised ja aurakeha analüüs ning Kristiina Laasi taotantra eraseansid.

Reedel, 15. juulil kell 14 toimub kogunemine ja majutuse jagamine, ametlik algus on kell 16 ja lõpetatakse pühapäeval, 17. juulil kell 14.
Lisainfo ja registreerumine: Laidi Metsamäe. e-mail: laidim@me.com ja telefon: +37251 404 25

Head Uudised GoodNews