1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VEEL VÕIMALUS REGISTREERIDA! Maire Taska kursus näitab suhete seost vanemate pereeluga
VEEL VÕIMALUS REGISTREERIDA! Maire Taska kursus näitab suhete seost vanemate pereeluga

VEEL VÕIMALUS REGISTREERIDA! Maire Taska kursus näitab suhete seost vanemate pereeluga

Maire TaskaTaevas ja Maa Keskuses avaneb 6. juulil kell 12-16 paarisuhete ja peresüsteemide teoreetiline töötuba, mida juhendab Maire Taska ja kus igale osalejale saab osaks personaalne info oma paarissuhete ja peresüsteemide kohta.

Selleks, et luua head paarisuhet, on vaja leida õige koht enda vanemate peres ning lõigata läbi varjatud sidemed endiste partneritega. Lühikursus võimaldab teada saada, millised on peresüsteemide põhiseadused. Diagnostika tulemusena saab igaüks näha enda praeguse pere ning enda vanemate perede süsteemseid seaduspärasusi.

Kursuse sisust: “Me näeme järgmist: kas iga perekonnaliige on süsteemselt enda „õigel kohal”, kas kuulume täisväärtuslikult enda suguvõsa süsteemi, kes on jäetud peresüsteemist kõrvale ning häid ja halbu sarnasusi meie vanemate ning meie endi peredes. Kui meil on enda vanemate peres jäänud esmased vajadused saamata, siis otsime neid partnerites. Tekib tasakaalunihe – me nõuame enda partnerilt seda, mida peaks andma meile vanemad. Partner väsib, seksuaalsuhted halvenevad, tekib kibestumine ning otsitakse armukesi (kui mitte otseselt, siis vähemalt mõtetes). Tekkiv pinge sunnib partnerist eemalduma. Samuti jahenevad suhted peale aborti ning leina. Selleks, et suhted pareneksid, on läbi konstellatsiooni võimalik näha pingete põhjuseid ning need kõrvaldada.

Pere tasakaalu jäävad tihti kummitama ka endised lõpetamata suhted. Eriti mõjutavad endised suhted lapsi. Tekivad pinged poja ja isa või tütre ja ema vahel. Konstellatsioon võimaldab lõpetada sidemed endiste partneritega ning viia peresuhted kõrgemale tasandile. Kursusel räägime kõikidest konstellatsioonide põhitõdedest, arutleme suhete tasakaalu teemadel ning vaatleme, kus on kellegi koht peres. Lühikursuse lõpus, kus igaüks on enda peresüsteemide puuduste ja voorustega tuttav, teeme ka ühe näidiskonstellatsiooni.”

Enda peresüsteemi puuduste kõrvaldamiseks vajaliku personaalse konstellatsiooni saab teha regulaarselt toimuvatel konstellatsioonide päevadel Taevas ja Maa keskuses. Kursuste juhendaja Maire Taska on konstellatsioonitehnikaid õppinud Moskva Süsteemsete lahenduste instituudis.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Head Uudised GoodNews