1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. MÕNUS JOOGAPÄEV I Akrojooga aitab luua ühendust teiste inimestega
MÕNUS JOOGAPÄEV I Akrojooga aitab luua ühendust teiste inimestega

MÕNUS JOOGAPÄEV I Akrojooga aitab luua ühendust teiste inimestega

Tahad proovida erinevaid joogastiile, ujuda metsatiigis ja nautida ürgset sauna, tantsida ekstaatilist tantsu ning veeta mõnusalt aega? Kõike seda saab teha 24. juulil Viljandimaal Männiku metsatalu hoovis Mõnusal Joogapäeval.

Kadri Romano

Akrojooga õpetaja Kadri Romano selgitab, et tavalist joogat tehakse üksi ning süüvitakse iseendasse, akrojooga annab aga võimaluse luua ühendus teiste inimestega, õppida usaldama ning suhelda pigem keha kui sõnadega.

Foto: Shutterstock.com

Õpetab partnerit kuulama

Akrojooga on füüsiline ja vaimne harjutus, mis on kombineeritud joogaelementidest, esitusest, akrobaatikast ja tervendavatest kunstidest. See õpetab kuulama oma partnerit ja vastama talle oma enda keha tasakaaluga ning arendab partnerite vahelist usaldust.

Foto: Shutterstock.com

Eriti tähtis on see ärevatel aegadel – igasugune võimalus enda sisse vaadata aitab meil avastada, mis on meile tegelikult oluline.

Ta loodab, et tema akrojooga töötuba joogapäeval toob akrojooga juurde Eestis rohkem inimesi ja meie kogukond kasvab veelgi. “Väga soovin, et akrojooga töötuba oleks meeldejääv kogemus kõigile osalejatele ja ehk aitab ka enda kohta midagi põnevat teada saada,” ütleb ta.

Foto: Shutterstock.com

Kadri nõuanded:

  • Ela tervet ja tervislikku elu!
  • Hea ja piisav uni, korralik toitumine, piisavalt füüsilist tegevust!
  • Eelkõige võiks üritada mõista, kes ma olen ja mida ma elult soovin. Abiks võib olla jooga, meditatsioon ning alla maha võtmine!
Foto: Shutterstock.com

Mõnusal Joogapäeval viib Kadri Romano läbi akrojooga töötuba. Joogapäeva piletid on müügil Ticketeris!

Head Uudised GoodNews