1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. MÕNUS JOOGAPÄEV I Katrin Kivi: hoolitseda hinge eest on sama oluline kui korras hoida oma kodu
MÕNUS JOOGAPÄEV I Katrin Kivi: hoolitseda hinge eest on sama oluline kui korras hoida oma kodu

MÕNUS JOOGAPÄEV I Katrin Kivi: hoolitseda hinge eest on sama oluline kui korras hoida oma kodu

24. juulil toimub Männiku metsatalu hoovis Mõnus Joogapäev, kus saab proovida erinevaid joogastiile, ujuda metsatiigis ja nautida ürgset sauna, tantsida ekstaatilist tantsu ning veeta mõnusalt aega.

Foto: Shutterstock.com

Jooga on keha, meele ja hinge tasakaal

Katrin Kivi, kes Mõnusal Joogapäeval BlissJooga tundi annab, ütleb, et hoolitseda oma hinge eest on niisama oluline kui hoida korras oma kodu. Just jooga on keha, meele ja hinge tasakaal.

Foto: Shutterstock.com

Katrin avastas jooga 2009. aastal ja on sellest ajast end pidevalt täiendanud. Ta alustas 2012. aasta märtsis õpinguid Londoni Karam Kriya koolis ning omab Kundalini Jooga rahvusvahelise õpetaja sertifikaati. 2017. aasta sügisel läbis ta ka Yoga Alliance Yin joogaõpetaja kursuse 1. ja 2. taseme ning aasta hiljem ka hingamisterapeudi kutse. Alates 2018. aastast õpib ta ka Holistika Instituudis terapeudiõppes.

Katrin Kivi

Oma kogemustele tuginedes lõi ta BlissJooga. Ta viib tunde läbi sisemist tunnet usaldades, olles kanaliks puhtale õpetusele otse universumist. “Minu jaoks on oluline, et BlissJooga ei kuulu ühtegi suurde süsteemi ja energia jääb nii-öelda koju,” räägib ta.

Mis on BlissJooga?

  • Voolav joogastiil, kus on pearõhk iseenda tunnetamisel
  • Tund algab rahuliku kohanemisega ja luuakse kontakt kehaga
  • Keha aktiveerimine ja venitused valmistavad sind ette väikeseks hingamismeditatsiooniks, kus võid saada väga võimsa ühenduse ja kogemuse
  • Tunni lõpetab sügav lõdvestus koos helirännakuga.
  • See kõik töötab suurepäraselt kogu meie tervikolemusega ning järjepidevalt praktiseerides saame tõsta oluliselt oma elukvaliteeti
  • BlissJooga sobib nii algajatele kui edasijõudnutele. Füüsilised harjutused on olemuselt pigem lihtsad, aga mõnikord nõuavad tahtejõudu ja vastupidavust.
Foto: Shutterstock.com

Katrin Kivi annab Mõnusal Joogapäeval BlissJooga tundi. Joogapäeva piletid on müügil Ticketeris!

Head Uudised GoodNews