1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Mis asi on Elu Aktivatsioon?
Mis asi on Elu Aktivatsioon?

Mis asi on Elu Aktivatsioon?

Kas sa oled mõelnud vahel selliste küsimuste peale nagu kes ma olen, kust ma tulen või mis minu elu missioon on?” küsib Moodsa Müstikakooli tervendaja  ja spirituaalne giid Asse Sauga. “Elu ja/või DNA aktivatsioon on võimas sessioon, minu kogemuse põhjal üks võimsamaid, mida üks inimene teisele saab teha.” See sessioon justkui paneb meie enda sisemises toas tule põlema. Me hakkame paremini nägema ja paremini aru saama, mis meie siseuniversumis päriselt toimub, kui kaunis ja imeline seal tegelikult on. “Loomulikult võivad sealt välja tulla ka mõned ebamugavused, mõned pimedamad nurgad, kust on vaja tolm maha pühkida kuid seesama sessioon lubab ka nendest pimedatest nurkadest palju kergemini, lausa mängeldes läbi minna,” tutvustab Asse.

Elu aktivatsioon aitab puhastuda

“Meil kõigil on olemas lisaks füüsilisele DNA-le ka selle vaimne peegeldus ehk spirituaalne DNA. Spirituaalne DNA kannab informatsiooni meist endast sellest hetkest, mil me siia maa peale tuleme,” selgitab Asse. Elu aktivatsioon aitab meil taas ühenduda oma allikaga, taas meenutada, kes me tegelikult oleme, mis meie anded on, mis meie elu missioon on, aitab käivitada, avastada või taasavastada meie tõelist potentsiaali. Sest läbi erinevate elukatsumuste me tegelikult kipume tihti unustama, kes me päriselt oleme ja milleks me siin maa peal tegelikult eksisteerime.

See sessioon aitab meil ka puhastuda, kuna töötame võimsa ja toetava valgusega ja positiivse energiaga, millel on hästi puhastav funktsioon,” räägib ta.

Asse selgitab, et kuna me ühest küljest oleme inimestena hästi sarnased, aga teistpidi ikka väga erinevad, erinevate teekondade, kogemuste ja tunnetustega, siis mõjub elu aktivatsioon ka inimestele erinevalt. Mõnel on kohe sessiooni käigus toimunud muutused: näiteks on peavalust või ärevusest vabanetud või on mõned võimsad taipamised toimunud. Mõnel aga avaldub efekt veidi hiljem. Näiteks on olnud lihtsam vabaneda mõnest sõltuvusest, või lahti lasta halvast harjumusest. “Mul endal näiteks oli selline kogemus, kus ma peale eluaktivatsiooni lõpetasin alkoholi ja suitsetamisega,” meenutab ta, et keha kuidagi ütles kohe selgemini, et ei ole seda vaja, tekkis selline sügavam teadmine ja ühendumine ning oli oluliselt lihtsam lahti lasta.

Küll aga ei tasu oodata, et sessioonil kõik kohe korda tehakse, pigem on see protsessi algataja – see aktiveerib, käivitab teatud isetervenemise protsessi ja see muutus võib olla pikaaegne, võibolla kahe nädala või poole aasta pärast inimene märkab, et mõned mõttemustrid on teistsugused, ta on teinud ehk mingeid julgemaid otsuseid, mida varem ei julgenud teha, võibolla on rohkem inspiratsiooni, rohkem kirge, vähem kaasaminemist negatiivsete mõtetega või vähem ühendumist negatiivsete emotsioonidega.

Elu aktivatsioon aitab meil taas ühenduda oma allikaga, taas meenutada, kes me tegelikult oleme, mis meie anded on, mis meie elu missioon on, aitab käivitada, avastada või taasavastada meie tõelist potentsiaali.

Võimas ja iidne meetod

Elu aktivatsioon on pärit 3000 aasta tagustest aegadest, kui elas kuningas Saalomon – üks võimsamaid ja targemaid kuningaid läbi aegade. Kuningas Saalomon tegi tolleaegse teadusliku katse, kus ta kutsus kokku üle maailma umbes 20 000 kõige võimsamat maagi, tervendajat, nõida, šamaani ja nad testisid umbes 30 aastat erinevaid praktikaid, nii vanu kui ka uusi, erinevatest religioonidest, erinevatest kultuuridest. Nad võtsid kõik kõige võimsamad kokku ja töötasid välja universaalsed tervenduspraktikad, mis toimivad kõigi peal, olenemata inimese kultuurist, rassist, soost, vanusest ja teekonnast.

Sealt tuli välja komplekt erinevaid tehnikaid, üks nendest elu aktivatsioon, mida on edasi antud Saalomoni ajast alates katkematut õpetuste liini pidi. 1997. aastast, kui Müstikakool tehti kõigile avatuks, on see sessioon koos paljude teiste iidsete tarkustega kõigile kättesaadav. “Seda seepärast, et kui me maailmas natuke ringi vaatame, siis on näha, et tegelikult kollektiivselt oleme me jõudnud kuskile teatud tasandile nii füüsilises kui ka vaimses maailmas. Oleme jõudnud kohta, kus me oleme valmis vastu võtma mingis mõttes uusi, aga samas tegelikult just iidseid tarkuseid. Ja teisalt pole vajadus olnud kunagi suurem kui just praegu,” räägib Asse.

Eestis teevad elu aktivatsiooni umbes 3-4 inimest. “Seda on kõigil võimalik õppida, selleks on Müstikakoolis teatud treeningud ja kursused ning me kõik oleme võimelised eluaktivatsiooni tegema,” selgitab Asse, et meil kõigil on oma kingitused, mida me saame teistega jagada ja ka teisi eluteel edasi aidata. “Elu aktivatsioon on minu kogemusel üks võimsamaid sessioone, mida ma olen teistele klientidele teinud, tagasiside on olnud väga positiivne ja vahel isegi üllatavalt võimas.”

Sobib kõigile

Elu aktivatsioonil vastunäidustusi ei ole, see sobib kõigile. Eriti just neile, kes võibolla ongi valmis küsima neid sügavamaid küsimusi: kes ma olen, kust ma tulen, mis minu elu missioon on, mis mu kingitused on, mis mu anded on. Kui on olnud vahel selline tunne, et sinu sees on justkui veel midagi olemas – sellistele küsimustele vastuste leidmisel aitab kindlasti elu aktivatsioon edasi.

Elu aktivatsiooniks spetsiaalselt eraldi ette valmistama ei pea, võib lihtsalt kohale tulla ja saab seda protsessi täielikult nautida. “On hea tulla ilma ootusteta ja lubada lihtsalt olla täielikus usalduses,” toob Asse välja.

Protsess ise käib Asse sõnul nii – kõigepealt korrastatakse ja balansseeritakse inimese energeetiline struktuur. “See on ettevalmistus – valmistame inimese ette elu aktivatsiooniks,” selgitab ta. “Edasi jätkub töö spetsiaalse tööriistaga, energeetiliselt programmeeritud sauaga, millega toome valguse spirituaalse DNA punktidesse, see puhastab ära energeetilise keha ja aktiveerib need teatud punktid.”

Kogu protsess kestab kokku umbes tund aega, inimene võib peale seda tunda end palju kergemalt, kindlasti suuremas ja sügavamas rahus, stabiilsuses, tihtipeale saab paremini magada, on lihtsam sõltuvustest vabaneda, ühendus iseendaga ja intuitsioon paraneb oluliselt, tekib suurem arusaamine, mis on õige, mis on vale, mis on minu missiooniga seotud, mis ei ole.

“Üldisemalt tekib sügavam ühendus iseendaga, paraneb enesekindlus, immuunsüsteemi toetab väga hästi, sest tegelikult kõik saab alguse ka vaimsusest ja füüsiline keha on meie vaimse keha peegeldus, need töötavad koos,” selgitab Asse, et kui oma vaimse kehaga tegeleda ja seda turgutada, siis see omakorda toetab väga võimsalt ka immuunsüsteemi.

Kui oma vaimse kehaga tegeleda ja seda turgutada, siis see omakorda toetab väga võimsalt ka immuunsüsteemi.

Ideaalis piisab ühest korrast

“Elu aktivatsion ongi nii-öelda lüliti sisselülitamine,” selgitab Asse, et aktivatsiooni puhul piisab ideaalis ühest korrast, ent seda võib teha ka mitmeid kordi. “On selline ütlus, et kui elu jooksul oleks valida ainult üks erasessioon, võiks see olla elu aktivatsioon.”

Kui ma enda kogemusest räägin, siis minus on ka olnud pidevalt see teadmine, et ma olen justkui millekski rohkemaks võimeline, elu ei ole ainult ühiskonna ettekirjutatud standard, kool, töö, pere, lapsed, pangalaenud, maja ja pension, tegelikult elu on midagi palju rohkemat kui sellise standardi järgimine, potentsiaal ongi seotud just enda elu missiooniga,” räägib Asse. “Kui me järgime oma missiooni ja kui me töötame enda täieliku potentsiaali pealt, siis meie loomulik seisund on tegelikult puhas nauding, puhas inspiratsioonis ja kires olemine, teenimises olemine ning see on selline väga üllas ja võimas koht, kus olla. Oma potentsiaaliga tegelemine ja oma potentsiaali avamine viib meid sellesse kohta palju, palju lähemale.”

Kui me järgime oma missiooni ja kui me töötame enda täieliku potentsiaali pealt, siis meie loomulik seisund on tegelikult puhas nauding, puhas inspiratsioonis ja kires olemine, teenimises olemine ning see on selline väga üllas ja võimas koht, kus olla.

Head Uudised GoodNews