1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Loo teadlikult vägev aasta: hingamisterapeut Monika Palm pühitseb uut aastat hingamisprotsessiga
Loo teadlikult vägev aasta: hingamisterapeut Monika Palm pühitseb uut aastat hingamisprotsessiga

Loo teadlikult vägev aasta: hingamisterapeut Monika Palm pühitseb uut aastat hingamisprotsessiga

5. jaanuaril korraldab Tasakaalukeskuse hingamisterapeut Monika Palm Tallinnas vabastava hingamise õhtu „Millist 2023. aastat soovid sina?“

“On saanud toredaks traditsiooniks aasta alguses pühitseda saabunud uut aastat teemakohase praktika ja hingamisprotsessiga. Ka nüüd aasta alguses joondame oma soovid alanud aastaks, andes hoogu aastale ja soovide täitumisele hingamisprotsessis. Loome teadlikult endale uue ja vägeva aasta. Väestame oma soove hingamisprotsessis ja valime endale aasta väekristalli,“ kirjeldab ta sündmust.


On oluline elada nii, et tunned end suurepäraselt

Monika usub, et praegusel ajastul on oluline elada sellist elu ja sellisel viisil, kus iga inimene tunneb end suurepäraselt. Kui veel nii ei elata, siis tuleks teha vastavaid muutusi.

Arusaamine, et vaja on muutusi, tekib tema sõnul inimestel väga erinevalt. Näiteks paljud mõtlevadki, et nii enam ei saa või ei suuda enam, karikas on nüüd täis. Mõni inimene võib-olla tõesti loebki kuskilt mingit artiklit ja tal tekib äratundmine. Ta soovitab kindlasti märgata tekkivat rahulolematust. See võib olla paljudel juhtudel märguanne muutusteks.

Kuidas muutusi ellu viia ja millisesse teraapiasse vajadusel pöörduda – sellele kindlat vastust ei ole. „Nii palju, kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid sobivusi. Sellist retsepti pole, et üks terapeut on kõige parem või õigem. Terapeut võiks ideaalis sobida nii energeetiliselt kui ka olemuslikult, et tekiks side. Ta on sulle sümpaatne. Sa võib-olla ei tea, miks, aga tunned, et sulle sobib see inimene,“ räägib ta.

Monika rõhutab, et kui teha valik enda teadlikkusest lähtuvalt, pole võimalik eksida. Mööda pannakse siis, kui ei usaldata sisetunnet. Selle järgi elades tugevneb side enda olemusega. Tuleb tunnetada, kas tekib inimese osas hea, helge ja avar tunne.

Üks viis muutusi ellu viia on vabastava hingamisega.

Monika Palm. Foto: Tasakaalukeskus

Miks tegeleda vabastava hingamisega?

  • loob parema enesetunde
  • aitab vabaneda stressist
  • annab rohkem energiat
  • aitab sügavalt lõõgastuda
  • pakub parema tervise
  • aitab luua rõõmsama meele
  • toob mõtetesse selgust
  • aitab leida emotsionaalse tasakaalu
  • aitab kogeda meelerahu ning armastusetunnet
  • toetab spirituaalsuse kasvu
Head Uudised GoodNews