1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KUTSE I Aprillis toimub tervendav muusikaline rännakuõhtu I AM ALIVE
KUTSE I Aprillis toimub tervendav muusikaline rännakuõhtu I AM ALIVE

KUTSE I Aprillis toimub tervendav muusikaline rännakuõhtu I AM ALIVE

14. aprillil toimub kultuurikeskuses Kaja tervendav muusikaline tseremoonia Mitsch Kohni, Netanel Goldbergiga ja Dror Parkeriga, mis kannab nime I AM ALIVE. Korraldaja Tiit Trofimov räägib, et I AM ALIVE on palju enamat kui kontsert – see on intuitiivne muusikaline tseremoonia, kutse astuda kontakti hetke voolamisega ja kulgeda sel teekonnal sisemisele rännakule. Netanel, Mitsch ja Dror avavad ruumi sügavaks sisemiseks ühenduseks ja tõeliseks väljenduseks: tants, laulmine, südame avanemine, pingetest vabanemine, integratsioon, kontakt oma sisemise tõe ja olemusega, elus olemise pühitsemine.

Foto: Shutterstock.com

Tervendav ruum, mis koosneb helist, vaikusest, laulust ja kohalolust

Tiit räägib, et oma erilise intuitiivse muusikalise sügavusega loovad Mitsch, Netanel ja Dror tervendava ruumi, mis koosneb helist, vaikusest, laulust ja kohalolust, milles iga osaleja tõeline olemus saab täielikult avaneda. Nende vabalt voolavad, tohutu väljendusrikkuse ja avara dünaamikadiapasooniga meloodiad jõuavad otse osalejate südamesse. Tervendavate palvelaulude, lühilugude ja loovate interaktiivsete kogemusruumidega kaasavad nad osalejad rännakule sisemaailma radadele. kuhu tihti tavaelu mõistuspõhise teadvusega ei satu.

„Sa sisened vahetusse mina-kogemusse ja saad kogeda – niipalju kui sa endal lubad – ennast oma tõelises hingeolemuses… ühenduses iseendaga… olles saabunud oma päris koju,“ kirjeldab ta.

Mitsch Kohn ütleb, et see tseremoonia on unikaalne teekond oleviku kingituste vastuvõtmise rajal, aktsepteerides kõike, mida elu meile antud hetkes pakub. „Me laseme sõnadel, muusikal, lugudel ja vaikusel läbi meie ilmneda ja sündida, alistudes täielikku avatusse. See on kutse märgata ja lubada väljenduda kõigel, mis on olemas siin ja praegu: tunded, mõtted, keha aistingud, tühjus, hääl, emotsioonid ja liikumine…“ räägib ta.

Mitsch lisab, et see teekond kingib meile sügavama arusaama meie tõelisest olemusest, me valikutest, mustritest ja tegudest. Selles transformatiivses olekus avaneb teadlikkus sellest, kes me tegelikult oleme – kogu meie olemuslik ilu ja täielik avatus elule.

Kes on Mitsch Kohn?

Mitsch on helilooja, müstik ja muusikaprodutsent, kelle unikaalne intuitiivne klaverimäng puudutab otse publiku südant. Tema tervendavad helirännakud väljendavad loomulikult ja vahetult olevikuhetke energiat, viies kuulajad sügavasse sisemise rahu ja ühenduse seisundisse. Seda muusikat saab kogeda kui avaust kõrgematesse teadvuse tasanditesse, kus vaimne ärkamine ja sügav hingeliigutus juhtuvad peaaegu iseenesest. Mitsch mängib tihti kaasa tuntud kolleegide Andreas Damieni, Wynne Goldemanni ja Chuck Spezzano lindistus-sessioonidel ning esineb nii sooloartistina kui ka koos Estas Tonne, Netanel Goldbergi, Alexander Sascha Vaymeri ja paljude teiste tuntud muusikutega rahvusvahelistel kontsertidel.

Kes on Netanel Goldberg?

Netanel kasvas üles ümbritsetuna klassikalisest ja liturgilisest muusikast. Ta hinge täitsid pühad helid, mida ta nüüd väljendab läbi oma intuitiivsete laulude. Netanel reisib Iisraelis, Euroopas ja USA-s, andes kontserte ja korraldades tervendavaid muusikalisi sündmuseid. Viimase kahe aasta jooksul on ta rahvusvaheliselt tuntuks saanud ühiskontsertidega koos kitarrist Estas Tonnega. Ta teeb regulaarseid Euroopa ja Iisraeli kontsert-tuure ka koos pianist Mitsch Kohniga.

Netanel Goldberg on välja andnud kaks sügavat sooloalbumit: “River of Light” (Valguse Jõgi), mida ta kirjeldab kui oma hingepõhjast kerkivat helilist palvust, ja “Pure Emotion” (Puhas Emotsioon). Koos Mitsch Kohniga valmis album “Magic Moments” (Maagilised Hetked).

  • Rohkem infot leiab siit!

Head Uudised GoodNews