1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Lisatud maagiline harjutus! Tänulikkus on su parim sõber
Lisatud maagiline harjutus! Tänulikkus on su parim sõber

Lisatud maagiline harjutus! Tänulikkus on su parim sõber

Tõepoolest – tänulikkus on su parim sõber. Tänulikkus on alati sinu jaoks olemas, alati saadaval, et sind aidata; see ei jäta sind kunagi hooletusse ega vea sind alt, ja mida rohkem sa sellele loodad, seda rohkem see sinu heaks teeb ja seda rohkem rikastab su elu, kirjutab Rhonda Byrne raamatus “Maagia”.

Iga päev toob kaasa väikesi probleeme, mis tuleb lahendada. Vahel tunneme, et need kasvavad meil üle pea, kui me ei tea, kuidas mõnes olukorras käituda. Võib-olla on asi selles, et sul lihtsalt pole kõikide asjade jaoks piisavalt aega, ja sa ei saa hakkama, sest ööpäevas on vaid 24 tundi. Võib-olla oled sa tööga üle koormatud ja tahad rohkem vaba aega, aga ei näe selleks mingit võimalust. Võib-olla oled kodus ja hoolitsed laste eest ning tunned, et oled kurnatud ja surmani väsinud, aga sul pole võimalust abi otsida, et saaksid enda jaoks aega võtta. Sul võib olla probleem, mis vajab lahendamist, aga sul pole aimugi, kuidas seda teha. Võib-olla on sul mingi asi ära kadunud, sa oled seda otsinud, kuid pole üles leidnud. Võib-olla oled sa ebamugavas olukorras seepärast, et keegi on palunud sul midagi teha ja sa ei tea, mida talle vastata. Või on sul kellegagi mingi vastuolu ja olukorra lahendamise asemel näib, et asjad muutuvad veelgi halvemaks.

Avaldame raamatust “Maagia” tegevuste maagiaharjutuse, mis aitab argiprobleemidega hakkama saada.

Antud tegevuste maagiaharjutus aitab sul argiprobleemidega hakkama saada, kui sa ei tea, mida teha, või kui lihtsalt tahad, et sinu jaoks midagi tehtaks.

Kui ühendad tänulikkuse maagilise väe külgetõmbeseadusega, siis inimesed, olukorrad ja sündmused korralduvad ümber nii, et teevad sinu heaks seda, mida sa tahad! Sa ei tea, kuidas see juhtub või kuidas seda sinu heaks tehakse, ja polegi sinu asi teada. Sinu asi on olla lihtsalt võimalikult tänulik selle eest, mida sa tahad, et sinu jaoks tehtaks, nagu see oleks juba tehtud. Ja siis las toimib maagia!

Tee nimekiri tähtsamatest asjadest

Kirjuta nimekiri kõige tähtsamatest asjadest, mida sa taha, et sinu jaoks tehtaks või lahendataks, ja pane pelkirjaks “Maagiline tegevuste nimekiri”. Nimekirjas võivad olla need asjad, mida sul pole aega teha või mida sa ei taha teha, ning mis tahes jooksvad probleemid, alates väikestest argiasjadest kuni suuremate eluprobleemideni. Mõtle läbi iga oma eluvaldkond, kus sa tahad, et midagi sinu jaoks lahendataks või tehtaks.

Vali välja kolm tähtsamat asja

Kui oled nimekirja valmis teinud, vali kolm asja, millele täna keskendud, ja kujutle ükshaaval, et see asi on maagilisel teel sinu jaoks tehtud. Kujutle, et kõik inimesed, olukorrad ja sündmused on ümber korraldunud, et seda sinu jaoks teha, ja see on nüüd tehtud! Kõik on sinu jaoks tehtud, kõik on korras, kõik on lahendatud, ja sa oled selle eest tohutult tänulik. Keskendu vähemalt minut aega kordamööda kõigile kolmele tegevusele, uskudes, et see on tehtud, ja tundes vastutasuks tohutut tänulikkust. Sa võid teinekord teha sama harjutust teiste tegevustega, mis sul on nimekirjas, aga isegi selles on vägi, et teed maagilise tegevuste nimekirja asjadest, mis vajavad tegemist.

Pea meeles, sarnane tõmbab sarnast

Pea meeles, et külgetõmbeseadus ütleb “sarnane tõmbab sarnast” ja see tähendab, et kui oled tänulik lahenduste eest, nagu oleks need sul olemas, siis tõmbad külge kõike, mida oma elus olukorra lahendamiseks vajad. Probleemidele keskenduses tõmbad ligi veel rohkem probleeme. Sa pead olema lahenduste magnet, mitte probleemide magnet. Kui oled tänulik, et sul on lahendus käes ja probleem on lahendatud, tõmbab see külge lahendust.

Tänulikkuse maagiline vägi on ka sinule kättesaadav, ja nii on see alati olnud – sa lihtsalt pidid selle enda jaoks avastama ja teada saama, kuidas seda kasutada!

Maagiline tegevuste nimekiri! 

  1. Tee nimekiri kõige tähtsamatest asjadest, mis tuleb ära teha või lahendada. Pane pealkirjaks Maagiline tegevuste nimekiri.
  2. Vali kolm kõige tähtsamat asja oma nimekirjast ja kujutle ükshaaval, et iga asi on sinu jaoks ära tehtud.
  3. Veeda vähemalt minut aega iga asja juures, uskudes, et see on tehtud, ja tundes vastutasuks tohutut tänulikkust.
  4. Õhtul enne magamaheitmist ütle maagiline sõna tänan parima asja eest, mis päeva jooksul juhtus.
Head Uudised GoodNews