1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Kuidas kallite vahenditeta kortsudest vabaneda? Lahendus on näojooga!
Kuidas kallite vahenditeta kortsudest vabaneda? Lahendus on näojooga!

Kuidas kallite vahenditeta kortsudest vabaneda? Lahendus on näojooga!

Herbazeni looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik tõdeb, et paljud inimesed pöörduvad kortsukeste ilmnedes ilusüstide poole. Tõsi, ilusüstid annavad tulemuse kiiresti, ent 3-6 kuu tagant peab neid kordama ning tegu on ka keemiliste ühenditega. Näos on üle 50 erineva lihase, mida treenides parandad naha struktuuri, kvaliteeti ja hoiad ära selle lõtvumist. Iga päev näojoogat praktiseerides püsib nahk kauem noor ega lõtvu ja regulaarsel praktiseerimisel vähenevad kortsud.

Regulaarsus toob ka tulemused

Mai-Liis rõhutab, et näojooga nõuab pühendumist ning järjepidevust, sest tulemused saavutab vaid regulaarsel harjutamisel. Juba pärast esimest näojoogat on tunne palju värskem, ent et tulemused oleks silmaga nähtavad, soovitab Kivistik teha harjutusi 5-10 minutit päevas viis päeva nädalas. Mida rohkem harjutada, seda kiiremini tulevad ka tulemused.

Kui regulaarselt näojoogaga tegeleda, on ühe nädala pärast nägu on toonuses, märkad naha kvaliteedi paranemist. Ühe kuu pärast võib eeldada, et väiksemad peened jooned vähenevad. Lisaks kumab nahk tervisliku säraga. Kuue kuu pärast on nägu pingul, silmaalused kotid väiksemad ja joonekesed võivad väheneda suisa kuni 80%.

Kui regulaarselt näojoogaga tegeleda, on ühe nädala pärast nägu on toonuses, märkad naha kvaliteedi paranemist.

Tasuta väljakutse: hea viis algust teha!

Et näojoogaga alustamine oleks lõbusam, korraldas Mai-Liis sel nädalal tasuta näojooga väljakutset “Näojooga proovikas”, mille eesmärk on sooritada 5 nägu stimuleerivat harjutust ja filmida need üles. Kõikide osalejate vahel lähevad loosi põnevad auhinnad. “Eesmärk on olla loov just harjutuste tegemise kohtadega ja näidata, et näojooga on meile kõigile lihtne ning imeline noorust hoidev praktika,” selgitab Mai-Liis.

Näojooga on meile kõigile lihtne ning imeline noorust hoidev praktika.

OSALE KA! Kuidas videot saata?

  • Ole loov ja jaga, millised on kohad/kuidas saab näojooga harjutusi oma päevakavasse siduda,
  • kasuta filmimiseks telefoni landscape asendit,
  • kindlasti salvesta kõik viis harjutust,
  • naudi head enesetunnet,
  • saada originaalfail info@herbazen.eu.

Peaauhinnaks on 4-nädalane näojooga kursus, Herbazeni särava naha komplekt, kaardid, personaalne konsultatsioon. Teine ja kolmas koht saavad auhinnaks näoõli Clensik, näorullik ja kaardid.

Juhised harjutuste tegemiseks! 

Head Uudised GoodNews