1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JUBA REEDEL I Toimub pööripäeva gongi rituaal, mis on pühendatud kevadele
JUBA REEDEL I Toimub pööripäeva gongi rituaal, mis on pühendatud kevadele

JUBA REEDEL I Toimub pööripäeva gongi rituaal, mis on pühendatud kevadele

16 aastase kogemusega heliterapeudid Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov ootavad kõiki huvilisi 22. märtsil algusega 19.00 pööripäeva gongi rituaalile. Lisaks kutsub Denis Vinogradov tähistama oma sünnipäeva kakao tseremooniaga.

Denis ja Lilia alustavad õhtut meditatsiooni rituaaliga gongide koridoris, kus saab lahti lasta vanast ja ebavajalikust ning häälestuda oma elu uuele perioodile. Ringi jätkatakse tseremoniaalse kakaoga DALILELO, mis avab südame ja ühendab Kõrgema Minaga. Lõpus saab lõõgastuda ning integreerida kogemust gongi helides.

Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov. Foto: Marija Vie

Gongiõhtu ja rituaal on pühendatud kevadele ja elujõu äratamisele

Denis ja Lilia selgitavad, et kevadisel pööripäeval algab astronoomiline kevad. See on päev, mil kogu maal on päev ja öö sama pikad ehk mõlemad kestavad 12 tundi. “Aastatuhandete vältel on pööripäevad omanud olulist tähendust meie esivanematele, kes elasid harmoonias emakese Maaga, alludes looduse tsüklitele. Meie gongiõhtu ja rituaal on pühendatud kevadele ja elujõu äratamisele.

Kutsume Sind teha koos meiega rituaali, kus saad manifesteerida oma taotlusi ja püstitada eesmärke, helid muudkui aitavad ja võimendavad seda. Häälestame uue energia lainele meditatsioonis. Planetaarsed gongid loovad maagilist atmosfääri ja nendega harmooniliselt kõlavad Tiibeti helikausid, etnilised instrumendid ja pühendumuslik laulmine saadavad Sind helirännakule, kus kõik muutub võimalikuks.“

  • Gongide ja muude muusikainstrumentide meeliülendavad helid viivad sügavasse lõdvestumise seisundisse, kus käivituvad organismi enesetervendamise protsessid.
  • Keha ja meeled saavad kauaoodatud puhkust, stressi ja ärevuse tase taandub.
  • Tekib muudetud teadvuse seisund, kus tekivad imelised kujutlused, taipamised ja mittetavapärased lahendused sügavamast mõistmise tasandist.
  • Meditatiivses seisundis saame ise ümberprogrammeerida ennast, vabaneda negatiivsetest mustritest ja häälestuda positiivsetele muutustele.

Rohkem lisainfot sündmuse kohta leiad Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews