1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Ingvar Villido esitleb oma uut raamatut “Teadvuse praktiline kasutamine”
Ingvar Villido esitleb oma uut raamatut “Teadvuse praktiline kasutamine”

Ingvar Villido esitleb oma uut raamatut “Teadvuse praktiline kasutamine”

31. mail esitleb Tallinna Solarise Apollos Ingvar Villido esmakordselt enda uut raamatut „Teadvuse praktiline kasutamine“. Vestlust viib läbi Merit Raju.

Ingvar Villido. Foto: Siim Villido

Autor selgitab, et „Teadvuse praktiline kasutamine“ on praktilisi teadmisi täis käsiraamat, mille eesmärk on ei rohkem ega vähem kui pakkuda välja lahendus, kuidas vabaneda jäädavalt häirivatest emotsioonidest ja elada elamisväärsemat elu.

Raamatu eesmärk on pakkuda välja lahendus, kuidas vabaneda jäädavalt häirivatest emotsioonidest ja elada elamisväärsemat elu.

Ta lisab, et selle eesmärgi poole liikudes ei süvene raamat filosoofilisse ega teaduslikku arutellu, vaid aluseks on meie kõigi tavalised kogemused ja võimed.

Ingvar Villido. Foto: Siim Villido

Villido sõnul võib raamatust leida tarviliku teekaardi enda sees toimuvate protsesside paremaks tundmaõppimiseks ja ka juhtimiseks. Autor annab juhised, kuidas mistahes hetkel katseliselt kindlaks teha oma emotsioonide mõju enda ja teiste elule. Peale endaga toimuvas oskuslikumalt orienteeruma õppimist, saab kasutada lihtsaid tehnikaid, mille abil kammitsevatest emotsioonidest vabaks saada. Omandada lihtsa viisi, kuidas vaigistada häirivad mõtted, et saada tagasi sisemine rahu ja vaikus.

Lõpuks jõuab raamat ühe olulise tuumani – kes sa tegelikult oled?
„See raamat paneb mõtlema ning saab lähedaseks seltsiliseks, aidates oma elus olulisi muutusi läbi viia,“ ütleb Ingvar Villido.

  • Raamatut on võimalik ette tellida Apollo e-poes. Esimesed kiiremad 100 tellijat saavad raamatu koos autogrammiga!
Head Uudised GoodNews